..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

Apja hatvanszor zaklatott egy spanyol lányt


Egy 20 éves spanyol lányt saját édesapja négy éven keresztül szexuálisan zaklatott, s csak úgy kerülhetett bíróságra az ügy, hogy édesanyja elolvasott egy, a lány által a vőlegényének írt levelet, melyben beszámol a történetről. Hatvan és hetven közöttire teszi a lány azoknak az eseteknek a számát, amikor apja szexuálisan kihasználta. Az apa mindent tagad: "Még mindig teljesen megsemmisülve, zavartan, hitetlenkedve állok a történtek előtt" - mondta. "Azt gondolom, az egészre az anyja beszélte rá". A bíróságon a lány paraván és zárt ajtók mögött tett vallomást.
Megerősítette, hogy a történtek 1999 és 2003 közt zajlottak, 14 éves korától kezdve, otthon éppúgy, mint a család lakókocsijában, melyet egy kempingben béreltek. Az esetek széles skálán mozognak, volt, hogy az apa vibrátort alkalmazott. A férfi a bíróságon úgy nyilatkozott, hogy sosem voltak családi problémáik, kivéve az anyagi természetűeket, s hogy felesége a levél elolvasása után azonnal különköltözött tőle. Az ügyészség 16 év börtönért, a védelem teljes felmentésért folyamodott.


…………………………………………………………………………...


Pedofil-botrány: évtizedeken át tussolták el a papok üzelmeit az USA-ban


A kaliforniai egyházmegyében mintegy 500 állítólagos áldozat vádol 126 papot szexuális zaklatással. Az áldozatok ügyvédei már korábban megegyeztek az érsekséggel az egyház levéltári feljegyzéseinek nyilvánosságra hozataláról.

A Los Angeles-i római katolikus érsekség vezetői évtizedeken át hatékonynak vélt terápiás kezelések és új lelkipásztori megbízatások között mozgatták a gyermekek megrontásával vádolt papokat - derül ki a bírósági kényszer hatására nyilvánosságra hozott egyházmegyei iratokból.
A kaliforniai egyházmegyében mintegy 500 állítólagos áldozat vádol 126 papot szexuális zaklatással. Az áldozatok ügyvédei már korábban megegyeztek az érsekséggel az egyház levéltári feljegyzéseinek nyilvánosságra hozataláról. A megvádolt egyházi személyek ügyvédeinek azonban mindeddig sikerült megakadályozniuk a közzétételt, a papok személyiségi jogainak védelmére hivatkozva.
Egy fellebbviteli bíróság azonban három évig tartó huzavona után a múlt hónapban elrendelte az akták nyilvánosságra hozatalát. A személyzeti aktáknak az egyházmegye internetes portáljára kedden késő este feltett 150 oldalnyi összegzé
séből kiderül, hogy a Los Angeles-i érsekségben sem jártak el másként a pedofil papok ügyeiben, mint más érintett egyházmegyékben: sok esetben a helyi egyházi vezetők terápiára küldték a bepanaszolt papokat, majd a "kezelés" befejezése után újból kihelyezték őket plébániákra, ahol megint csak panaszok merültek fel ellenük.
A felpereseket képviselő ügyvédcsoport vezetője, Raymond P. Boucher elismerte, hogy a dokumentum-kivonatok közzététele "első lépés" a helyes irányba, de követelte az egyházmegye teljes vonatkozó archívumának hozzáférhetővé tételét.
A feljegyzésekben szereplő papok némelyikét még az 1920-as években szentelték fel, sokan a megvádolt papok közül az egyházmegyét 1985 óta vezető Roger Mahony bíboros közvetlen felügyelete alatt álltak. Mahony szóvivője többször is azt állította, hogy a bíboros a megbékélés érdekében a dokumentumok közzétételét szeretné elérni, de megkötik a kez
ét a bizalmas adatok kezelésére vonatkozó jogszabályok.
A papi molesztálást elszenvedett áldozatok szervezetének (SNAP) országos igazgatója, David Clohessy ezzel kapcsolatban képmutatással vádolja a bíborost, aki szerinte valójában minden jogi trükköt felhasznált arra, hogy ne kelljen elszámolnia saját felelősségével a botrányban.
A közzétett dokumentumok tanúsága szerint sok püspök azzal védekezett, hogy félrevezették őket a pszichoterapeuták, akik elhitették velük, hogy "gyógyítható" a fiatalok iránti szexuális vonzalom.
A Los Angeles-i katolikus egyházmegye a legnagyobb az Egyesült Államokban, 284 gyülekezetében 3,6 millió hívőt számlál.


…………………………………………………………………………...


Szívesen vetkőzne a kamerák előtt Keira


A meztelenség és a szex teljesen okés dolgok számomra, persze csak akkor, ha jól csinálják! - mondta a 20 éves brit színésznő legújabb interjújában.

Szívesen vetkőzne a kamerák előtt, és a merész szexjelenetek sem zavarják Keira Knightley-t. - Nem vagyok prűd, sem szégyenlős, a meredekebb feladatokat is szívesen bevállalom. A meztelenség és a szex teljesen okés dolgok számomra, persze csak akkor, ha jól csinálják! - mondta a 20 éves brit színésznő legújabb interjújában.
Az ígéretes nyilatkozat ellenére egyelőre nem láthatjuk Keirát meztelenül, hiszen legújabb filmjében, a Jane Austen klasszikus regényéből készült Büszkeség és balítéletben olyan angol úrinőt alakít, aki még fürödni is nyakig gombolt csipkés ruhában szokott.


…………………………………………………………………………...


Összepingálták Gisele Bündchent


Rio de Janeiro - Leonardo DiCaprio (31) biztosan a szívéhez kap majd, amikor meglátja szexi barátnőjét, Gisele Bündchent (25) teljesen kitetoválva" valamelyik óriásplakáton.

A világhírű színész nem kevésbé világhírű kedvese érdekes ajánlatra bólintott rá, amikor megkereste egy neves ruhaipari cég, hogy legyen az új kollekciójának az arca, vagyis inkább a teste. A brazil topmodell majdnem anyaszült meztelenül állt a kamerák elé, egész testét tetoválások borítják. Persze nem igaziak, hiszen akkor valószínűleg befellegzett volna a lány modellkarrierjének, hanem csak ráfestették a bőrére a mintákat.
Nos, a képeket elnézve lennének még ötleteink, hogy legközelebb kivel vagy kikkel képzelje el a kampányát a cég…


…………………………………………………………………………...