..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

A szexszimbólum Angelina Jolie


Ahogy azt nyilván sokan tudják, Angelina az Oscar-díjas Jon Voight leánya, eredeti neve pedig Angelina Jolie Voight, de nem használja a Voight nevet, mert önerejéből akart valaki lenni, ami szép és tiszteletreméltó dolog.
Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy világhírű apukája hamar lelépett, és Angelinát édesanyja, Marcheline Bertrand színésznő nevelte fel, így nem csoda, hogy nem sokat jelent neki a Voight név. Hősnőnk előbb modellként dolgozott, utazgatva szerte a világban, majd Lenny Kravitz, Meat Loaf és a Lemonheads klipjeiben tűnt fel, de közben tudatosan készült a színészi pályára. Már 11 évesen Lee Strasberg világhírű Actors Studiojában tanulta a szakmát, igaz, kiskorában temetkezési vállalkozó akart lenni, de aztán szerencsére meggondolta magát (persze az is igaz, hogy nyilván a puszta jelenlétével is komoly vigaszt tudott volna nyújtani a megboldogultak rokonainak).
A filmes karriert, ahogy sokan mások, teljesen jelentéktelen filmek hasonlóan jelentéktelen szerepeivel kezdte, mint például Az adatrablók női cyberpunkja, vagy a lázadó tinédzser egy Joyce Carol Oates-adaptációban (Kis tüzek), vagy fiatal gengszter David Duchovny oldalán (Istent játszva). Kezdetben tehát elsősorban televíziós szerepekben tűnt fel, melyek között feltűnést - már csak témája miatt is - az AIDS-ben elhunyt biszexuális modell, Gia Carrangi
életéből forgatott Kifutó a pokolba című tévéfilm keltett, amely nagy kritikai elismerést aratott. A rossz nyelvek szerint Jolie számára a szerep nem volt szokatlan, hiszen maga is vonzódik saját neméhez - amit Angelina részben meg is erősített, bár puszta vonzalomról beszélt, amit soha nem követett konkrét lépés.
Aztán végül eljött az első komolyabb szakmai elismerés a George Wallace című minisorozatnak köszönhetően, ahol Gary Sinise oldalán játszott, és amely alakításért Golden Globe-díjat is kapott. De a Golden Globe semmi, mert máris jött egy Oscar, mégpedig az Észvesztő című filmért. Angelina egy gátlástalan fiatal elmegyógyintézeti ápoltat játszott, meglehetősen markánsan az amúgy nem túl jó filmben, az Oscar pedig a Legjobb Női Mellékszereplő kategóriában járt. Az Észvesztő sikere végképp megalapozta Angelina Jolie karrierjét, és sorra kapta a jó vagy közepesen jó szerepeket, mint az Eredendő bűnben Antonio Banderasszal, A csontemberben, a Dancing in the Darkban, és a nem túl sikeres, pedig nagyon jó Szeress, ha tudsz! Című filmben valamint a Tolvajtempóban Nicolas Cage-dzsel.
A szupersztár státuszt azonban mindenképpen a Tomb Raider hozta meg. Az azonos című
kult-komputerjáték animált főszereplője, Lara Croft már régóta a számítógéppel foglalkozó tinik szexszimbóluma volt - ami sokat árul el korunkról -, rengeteg pénzből nagyon látványosra sikerült filmváltozata rendkívüli sikert aratott.

A hírnév pedig azzal is jár, hogy az embernek nincs igazi magánélete. Angelina első házassága első férjével, a Trainspottingban feltűnt Johnny Lee Millerrel nem tartott túl sokáig, csakúgy, mint a másodikkal, Billy Bob Thortonnal. Igaz, amíg tartott a dolog, minden bulvárlap ezzel foglalkozott, sőt, még most is ezzel foglalkoznak, pedig az egész már rég a múlté. A dolog valahogy úgy ért véget, hogy Angelina úgy döntött, kezd is valamit hirtelen jött hírnevével és temérdek pénzével.
Először az ENSZ menekültügyi főbiztosának jószolgálati nagyköveteként igyekezett már számos ügyben eljárni, két millió dollárt fel is áldozott erre a célra, majd örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút. Ez már sok volt az amúgy sem túl szimpatikus Billy Bobnak - és útjaik szétváltak, Angelina pedig lézerrel távolíttatta el a "Billy Bob" tetoválást a karjáról - de azért még maradt elég tetkója.


…………………………………………………………………………...


A lányok fele kényszerből szexel


13 és 16 év közötti lányokkal készítettek Argentínában felmérést, melyből az derült ki, hogy csak negyedük feküdt le szerelemből a barátjával, nagy részük kényszerítve érezte magát.
"
Ha nem teszed meg, elhagylak. Majd egy másik lány megteszi. És különben sem hagyhatsz így, ha már felizgattál." Általában ezekkel érvelnek az argentin fiúk és férfiak, hogy barátnőjük lefeküdjön velük. Az Argerich Kórház Tinédzservédő osztálya által végzett kutatásban 200 közép- és alsóbb osztálybeli lány vett részt, valamint a Gyermek- és Ifjúsági Nőgyógyászati Társaság is végzett egy 1500 esetes felmérést.
Azoknak a lányoknak, akik 13 és 16 között kezdték meg szexuális életüket, 50 százaléka nyilatkozott úgy, hogy kizárólag nyomás hatására tették, egyébként még nem érezték úgy, hogy eljött az ideje. A szexualitásra kényszerítés egyenértékű az erőszakkal a kutatást végzők szerint, mégis csak a lányok 19 százaléka érezte úgy, hogy a megfelelő időben feküdt le partnerével. 26 százalékuk 1-2 évvel kitolta volna még, legnagyobb részük (43 százalé
k) szerint 17 vagy 18 éves kor lett volna az ideális, ehhez képest mind 13-14 éves korukban vesztették el szüzességüket.
Ráadásul az első alkalommal 34 százalékuk semmilyen óvintézkedést nem tett, leginkább azért, mert a partner tiltakozott ellene, 5 százalék kifejezett erőszakról tett említést.


…………………………………………………………………………...


Jerry Hall-t nem érdekli a szex

Az egykori modell visszautasította, hogy férfifaló lenne, mivel soha nem lelte örömét az egyéjszakás kapcsolatokban.
Mick Jagger ex-felesége, Jerry Hall állítása szerint csak akkor élvezi a szexet, ha az szerelemmel és egy hosszú kapcsolattal is párosul. Éppen ezért igazságtalannak tartja, hogy szexéhes férfifalónak állítják be a bulvárlapok.
„Egyáltalán nem gondolok a szexre, hacsak nem vagyok szerelmes." - mondta a 49 éves Jerry.


…………………………………………………………………………...

Britney sex-videója


Nem meglepő, hogy Britney Spears és Kevin Federline is készített szexvideót...

...és kíséretének egyik tagja azzal fenyegetőzik, nyilvánosságra hozza a pár intim titkait - írja a US Wekly című lap.

A felvétel még azelőtt készült, hogy az énekesnőn látni lehetett volna a terhesség jeleit.

A kazettát valaki átmásolta a pár privát gyűjteményéből.

Az eredeti felvétel másolatát megnézte a házaspár ügyvédje, aki elmondta: a kazettán tényleg az énekesnő által többször említett fantasztikus szex látható.

Mindenesetre furcsa, hogy ilyen könnyen kiszivárognak ezek a felvételek - talán a még mindig munkanélküli férj a kazetta eladásával próbál némi pénz vinni a konyhára…


…………………………………………………………………………...