Gigi és Naomi Cole egy szexuális vadállat

Susan Pearl nem tett lakatot a szájára: elmesélte, Gigi hogyan került kapcsolatba az erotikus szakmával, és meddig merült el a szemérmesnek egyáltalán nem nevezhető világban.
VV Gigi barátnője, Naomi Cole beszélgetett a csütörtök esti Belevalóban Győzikével Gigiről, pontosabban arról, Gigi mennyivel másabb a villában, mint a való életben. Naomi Cole neve ismerős lehet a Miss Gogo táncversenyről és az Erotika Kiállításról. Ő az a lány, aki képes 60 méter hosszú selyemsálat kihúzni a pinájából – ezzel került be a Guiness Rekordok Könyvébe.
Naomi Cole és Gigi, azaz Rácz Ildikó mindketten indultak a Miss Gogo versenyen, és mindketten voltak már az Erotika Kiállításon. Naomi Cole a Miss Gogo versenyen csak harmadik helyezést ért el, kis is akadt, hogy nem ő nyert és csak taxicsekket vihetett haza. Akkor azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy Guiness Rekordot döntött a puncijából kihúzott 60 méteres selyemsállal, és fétis előadásokra is kapható. A pornóra azonban nem vevő. A Velvet Gigiről, a pornóról és az egyedi rekodjáról kérdezte Naomi Cole-t.
Naomi Cole meglepődött VV Gigi fétis filmjein: “Mallorcáról ismerjük egymást Gigivel, együtt dolgoztunk egy diszkóban, ő a fenti részen, én a lentin. Táncoskörben mindenki mindenkit ismer, de úgy ismerik meg egymást az emberek, ha együtt dolgoznak. Gigi csak simán gogózott” – mondta a Velvet megkeresésére Naomi Cole. “Meglepődtem amikor kiderült, milyen filmeket vállalt, egyrészt bent játssza a szüziest, másrészt teljesen más képem volt róla, nagyon aranyos lánynak ismertem meg” – tette hozzá a Magyarországon egyedülálló fétis előadásokat is bevállaló Naomi Cole.”Semmi pornót nem vállalnék. Igazából azért, mert számomra ez a magánélethez tartozik” – nyilatkozta a Velvetnek a puncijából pingponglabdát is kilövő sztriptízes.
A pingponglabdás show előtt vibrátort használ: “Amikor pingponglabdát lövök ki, előtte vibrátorral rásegítek, hogy beférjen és ne csússzon be teljesen” – mondta el szakmai titkát Naomi Cole, aki a Guiness Rekordok Könyvébe került azzal, hogy 60 méter hosszú selyemsálat képes kihúzni a puncijából. “Igazából 80 méter is elfér, a 60-at úgy találtam ki, hogy időre ki tudom húzni a zenémre, a közönségnek unalmas lenne 80 méter. Ezt a műsor miatt találtam ki” – nyilatkozta Naomi Cole a Velvetnek arra a kérdésre, szándékában áll-e megdönteni saját rekordját.
A magánéletben is bevállalós Naomi Cole: “Próbálok olyan show-kat csinálni, amiket senki sem csinál itthon. Én vagy az egyetlen a sztriptízesek közül, akinek vannak durvább műsorai. Lenyelem a viaszt, megrágdosom, a nyelvemre csöpögtetem, leharapom. A magánéletben is bevállalós vagyok, például az is izgat, ha harmadik fél ott van és néz. A rövid, szőke hajú lányokra bukom” – mondta Naomi Cole, VV Gigi egyik barátnője, aki Alekosznak és Szandikának drukkol. “Biztos, hogy Gigi benne lesz az első háromban, de én nem neki drukkolok. Aki igazán megérdemelné, az Alekosz vagy Szandika.”
A VV játékosa talán maga sem hitte, hogy a villaléte alatt pikáns és szexi fotósorozatai mellett fétisvideói is felkerülnek az internetre, amelyeken aztán kedvükre csámcsoghatnak a megszállott fórumozók. A világhálón terjedt el az az információ is, hogy a valóságshow legháziasabb lakója egykor erotikus eszkortlányként is dolgozott, ezt azonban közvetlen ismerősei tagadják. De mi az igazság? Van egy személy, aki most viszont mindenről lerántja a leplet! Susan Pearl neve ismerősen csenghet azok számára, akik otthonosan mozognak az erotika világában. A sztriptíztáncosnő elárulta a hot!-nak: borzasztóan kellemetlenül érinti ez az ügy, mert évekkel ezelőtt személyesen tette le Gigi családja előtt a nagyesküt, hogy személyesen vállal felelősséget a fiatal lányért.
– Tűzbe tenném érte a kezemet! – kezdte Susan. – Tudtommal soha nem vetkőzött nyilvánosan, nem vállalt a gogotáncnál többet, pedig számos alkalommal felkínálták neki a lehetőséget. A tapasztalatlanságának tudom be, hogy belement egy szadomazo fétisvideóba. Ha kikérte volna előtte a véleményemet – ahogy azt az elején megbeszéltük –, biztos, hogy óva intettem volna a munkától.