Ezt a csajt kúrta Ribéry

Ribery-kurvaja-Zahia-DeharFokváros: Nem elég, hogy egy gyermekkori autóbaleset miatt eltorzult az arca, még a felsőteste sem az a kifejezetten kidolgozott Franck Ribérynek (27), a franciák világklasszis labdarúgójának. A kétgyermekes családapa iránt mégis bomlanak a nők, sőt a futball-világbajnokságot megelőzően kínos szex-botrányba is keveredett a Bayern München szélsője. Kiderült, a férfi szépségnek nem nevezhető gall focista néhány válogatottbeli társával korábban rendszeresen igénybe vette egy fiatal prostituált szolgáltatásait.
A marokkói származású szőke kebelcsoda, Zahia Dehar (18) olyannyira büszke volt Ribéryvel ápolt, több hónapon át tartó intim kapcsolatára, hogy még azt is eltitkolta előtte, valójában kiskorú. No persze, az alkalmanként 600 ezer forintnyi eurót is kiperkáló kuncsaftot meg akarta tartani… Márpedig Ribérynél a pénz nem számít, német klubja jelenleg is évi 10 millió eurót (2,8 milliárd Ft) garantáló szerződéssel próbálja megtartani őt. Más kérdés, a botrány után a játékos – politikai nyomásra – kis híján lemaradt a vb-ről.
„Ez az ügy nemcsak engem és a családomat, de mindenkit megsebzett, aki hozzám közel áll. Hál istennek a feleségem megbocsájtott” – dühöngött az ügyészségi vizsgálat rémétől fenyegetett Ribéry, akit a megszavaztatott franciák 67%-a a vébén akart látni. Hogy jól döntöttek-e, még nem tudni, az 1998ban világbajnok, 2000-ben Európa-bajnok együttes ugyanis debütálásként harmatgyenge mérkőzésen játszott 0-0-s döntetlent Uruguayjal az A csoportban. „Nem játszottunk valami jól, de többet vártam ettől a meccstől – kesergett Ribéry. – Még nincs veszve semmi, csak a továbbjutás elfogadható.”
[Baszdmeg] A Chelsea focistája teherbe baszta csapattársa feleségét – A foci VB nyitókoncerjén az énekesnő a pináját fogdosta – A legnagyobb focista szexbotrányok