Csináld magad: fétis kedvelő barátnő

A fetisiszta lány ritka, mint a fehér holló. Tele vannak a fórumok az apróhirdetésekkel: “fetisiszta lányt keresek” vagy “fetisiszta lány hívását várom” aztán “bármit megteszek csak legyen már egy fetisiszta barátnőm” szövegekkel. Hát nem tudom ez mennyire működik. Szerintem sehogyan sem. Van erről egy elméletem, ugyanis.
A nők genetikailag kódoltan simulékony teremtések. Egy párkapcsolatban egy nő észrevétlenül kezd hasonlatossá válni partneréhez, mert tetszeni akar neki, mert magát akarja látni a férfi gyermekeinek anyjaként, mert azt akarja, hogy a férfi őt védelmezze, szeresse, támogassa. ennek érdekében a nők csomó kis apró praktikával próbálnak meg tetszeni a férfinak.

latex-gumi-szerko

Ezek a folyamatok sokszor tudattalanok, és a feminista “csak azért is úgy csinálom ahogy én akarom” felfogások sem használtak ennek az ősi programnak. De! A kacifánt ott van, hogy ha Te nekiállsz a neten fetisiszta lányt keresni és mondjuk irtó nagy mázlista vagy és találsz egyet, mi a garancia arra, hogy a csaj nőként is bejön Neked? Mi van ha természete nem kellemes, nem tudja és még csak nem is hajlandó megpróbálni megsütni a kedvenc süteményedet és még a csípője sem kedvedre való. Akkor bizony bukta van. Nos e helyett vagy egy nagyszerű és lényegében sokkal egyszerűbb módszer: végy egy számodra vonzó, szimpatikus leányzót, akivel el tudod képzelni, hogy kapcsolatra lépj, aztán könnyed, incselkedő beszélgetéssel fedezd fel, mennyire nyitott, s ha az, akkor nyert ügyed van. Példaként sajnos csak a latexet tudom felhozni, nekem abban van tapasztalatom. De nincs az a nő aki ne akarna dögös, szexis lenni! Ki ne olvasta a Szürke ötven árnyalatát, és ismerte meg az anális eszközök, kötözéshez fém és plüss bilincsek és más kötöző szexcuccok, különféle maszkok, mellcsipeszek, fenyítéshez paskolók és egyéb szadómazó dolgokat?

fetis-lany-pucsit

Vizsgáljuk meg közelebbről a helyzetet. Megkérdezed tőle, tetszik-e neki Kate Beckinsale ruhája az Underworld-ben. A kérdésből feltételezni fogja, hogy Neked tetszik, s ha egyszer ő tetszeni akar Neked, nem fogja azt mondani, hogy nem. Aztán persze ha nem ismeri a filmet, azonnal ráguglizik és megállapítja, hogy nincs kivetnivaló a színésznő megjelenésében. Akar majd ő is ilyen dögös lenni? Naná, hogy akar, mutass egy nőt aki nem akar! A prüdéria és az előítéletek alkotta első masszív védvonalon ezzel máris túljutottál. Mert hidd el, a nő bármit megtesz, hogy megtartsa a szeretett férfit. A legtöbb fetisiszta nő, egy fetisiszta férfi oldalán lett az aki. Tisztelet a kivételnek. Éppen ezért nagyon gyakori, hogy a pár ezerrel benne van minden fétisben, s ha esetleg szakítanak, a nő tűzre veti minden ruháját és kellékét. Nem azért van mert nem akarja, hogy a pasira emlékeztessék, vagy akár haragból. Azért van, mert ezeket a dolgokat a pasi oldalán találta meg és vele együtt vesz búcsút tőlük.
De amíg a nő szeret, addig nincs gond. S ha boldoggá teszed, akkor szeretni fog. Egyszerű képlet és manapság valahogy mégsem egyértelmű. Fiúk, ne a kész terméket keressétek! Egy picit kell tekerni, hajtani majd azért a csajért, de ha szépen, türelmesen kivárod, ő lesz az igazi társad.
Egy “szűz” lányt amúgy is sokkal könnyebb a magad képére formálni.

fetis-baratno-vagy-domina

Az élő példa vagyok. Megismertem a pasit. Randiztunk párszor, felkeltette az érdeklődésem. Kb. a harmadik vagy talán a negyedik randi után coming out-olt. Lassan és finoman, nem egyszerre zúdított rám mindent. Annak ugyanis megvan az a veszélye, hogy a leányzó megijed és hátraarc. Nem, fogalmazzunk inkább úgy, hogy ez iránt is felkeltette az érdeklődésemet. Képeket küldött nekem, elképesztően csinos, szexis latex ruhás lányokról. Naná, hogy én is ilyen akartam lenni azonnal! A nők túlnyomó többsége nem elégedett a testével. Ezzel, tudom, nem mondtam újat. De azzal talán igen, hogy latex viselésében megvan az a lehetőség, hogy olyan szexisnek, kívánatosnak érezze magát egy nő, ahogyan korábban még sohasem. Itt van az újdonság varázsa, itt van ez az elbűvölő anyag, ami feszül, fénylik, tapad és csillog és valami különös módon megváltoztatja az embert. És itt van a férfi rajongó tekintete, amiért egy nő gyakorlatilag bármit megtesz. Erről is mesélt nekem. Arról, hogy átváltoztat és ahogy átváltoztat.
Nos miután kellő nyitottságot talált bennem a dolgot illetően, elkezdte adagolni a többit is, mely lassan átmosódik a BDSM-be és a fétis világába. De mivel mindez fokozatosan történt, így a végén én voltam az, aki újabb és újabb lehetőségeket követelt.

fetis-szex-lesz

Nos ez az alapja mindennek. A lényeg ez: soha ne tukmáld rá a csajra a fétised. Soha! Abból ugyanis egy dolog fog következni. Úgy fogja érezni, hogy ráerőlteted és így nem is fog felébredni benne a kíváncsiság. A természetes, ösztönös kíváncsiság. Lehet, hogy így is felveszi majd a kedvedért, lehet, hogy elmondja majd, hogy ez milyen nagyszerű dolog, de garantálom, hogy az első veszekedés alkalmával a fejedhez fogja vágni, hogy: “bezzeg én megtettem érted!” S Neked ugye nem ez a célod. A célod egy fetisiszta barátnő és nem egy mártír. Az ő választása kell, hogy legyen. S kérni fogja a többit, ahogyan én is tettem.
Tehát nem kérjük meg közvetlenül, hogy “lécci vedd fel a kedvemért!” Küldj neki képeket, weboldalakat. Beszélgess róla, mondd el, hogy számodra mit jelent, miért szereted. Miért fontos neked. Hát ennyi a titka. Hamarosan a gyártókat fogja böngészni, hogy megvegye magának az első saját cuccot és meglephessen vele téged. Mert minden nőnek ez a célja; megtartani a szeretett férfit.
azoknak szeretnék segíteni, akik épphogy találkoztak ezzel a dologgal, mondjuk egy új ismeretség kapcsán. Pontosan tudom milyen az, amikor megkapod az első e-mailt, vagy kimondott szavakat, melyekben az a sok különösen csengő kifejezés van, olyanok, amiktől nem tudod, hogy borzongj, vagy bólogass, vagy húzd a szád, vagy kínosan feszengj. Mert ugye nem nagyon tudjuk ilyenkor, hogy mi van. Átfut az agyadon:7682e843aafe2bd92e37e869b36333ba.jpg úristen ez a pasi perverz! Arra is gondolsz, hogy hátat fordítasz és otthagyod. De aztán – ha már itt is vagy és olvasod ezt – akkor nyitott voltál és kíváncsi. Ez jó. Nem szeretem az előítéleteket és úgy gondolom egy fetisisztának nincs szüksége előítéletes társra.
Az első tanácsom, mely nem is tanács, sokkal inkább intelem. Tudnod kell, hogy egy fetisiszta élete nagyon nehéz. A melegekkel tudnék párhuzamot vonni, azzal a különbséggel, hogy a fetisiszták kevesebben vannak – vagy ki tudja? – így talán még inkább meg nem értett, kitaszított kisebbség. Előítéletes rosszindulat céltáblái, akikről senki nem tud semmit, mégis megvetés tárgyai. Sok fetisiszta van, aki még maga sem tudja, hogy az. És vannak a bátrak, akik nyíltan vállalják, de ők is jól ismerik milyen érzés különcnek lenni. Nos egy ilyen pasit hozott az utadba az élet. És ha ez a pasi őszintén, szépítés és ferdítés nélkül elmondja neked legmélyebb, legbecsesebb titkát, nos az éppen pont az, amire mi lányok mindig is vágytunk. Az őszinteség. Ő érdemesnek tartott téged arra, hogy beavasson. A bizalmával ajándékozott meg. Úgy gondolom ez nagyobb ajándék egy udvarlás kezdeti szakaszában, mint a mozi utáni gyertyafényes vacsora, még akkor is, ha a vacsorához pezsgőt rendel. Még akkor is, ha csokornyi vörös rózsát hoz neked. Legyünk őszinték, ezek a pasik legjobban bejáratott trükkjei ahhoz, hogy bejussanak a bugyidba. De ha kipakolja neked a féltve őrzött titkát – na azt nevezem komoly szándéknak.
A fetisizmus lényegében egy izgalmas plusz a pasi mellé. Nézd így: van aki motorozik. Van aki focimeccsre jár és van aki kocsmába. Van aki makettezik megszállottan és van aki pecázik. De tudod mi a legklasszabb a fetisizmusban? Ellentétben az összes többivel, a pasid ezt csak veled akarja majd csinálni! Nos azt hiszem ez is egy olyan dolog, amire titkon minden nő vágyik..
Kiegészíteném a nem fetisiszta lányoknak, fetisiszta partnerhez szóló gondolataimat. Van ugyanis még jó néhány érv, ami eme különös és szépséges egyénekhez tudja kötni az ember lányát. Minél különlegesebb és ritkább fétise van valakinek, annál kevesebb helyen kapja meg. Ez ugye logikus. Mi lányok folyamatosan attól parázunk, hogy a párunk megcsal, mással flörtöl, más iránt érdeklődik etc… De gondolj csak bele! Ha tőled megkapja azt, amit oly sokáig keresett egy nőben, nincs az a pénz, amiért elhagyna. Abba a kapcsolatba fog energiát fektetni, amiben megélheti önmagát, és nem fogja kockáztatni egy szép szempárért, amely lehet, hogy csábosan pillog majd rá, de mögötte nincs ott a biztonság. Attól a perctől, hogy titkok nélkül, szemérmesség és előítéletek nélkül tudtok együtt lenni, te is, ő is felszabadultok.
Vegyünk egy egyszerű példát. Irtó sok bejegyzést olvastam pasiktól, akik azon siránkoznak, hogy annyira szeretnék seggbe dugni a barátnőjüket, de az nem engedi. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni a dolgokat, azt mondanám ezeknek a lányoknak, ne csodálkozzanak nagyon, ha a párjuk megcsalja őket az első lánnyal, aki odatartja a fenekét. Természetesen ezek a lányok utána fel lesznek háborodva a megcsalás tényén, de egy kapcsolatot együtt kellene megélni, úgy lesz belőle kapcsolat. A szexuális vágy addig űzi a pasit – sőt teszem hozzá a nőt is – amíg ki nem elégül. Ősi ösztön, amit nem érdemes túlságosan alárendelni a társadalom által diktált divatos prüdériának.
Javaslatom azoknak a lányoknak, akik szeretnék megtartani a párjukat: beszélgess vele, ne zárkózz el azonnal és válasz nélkül a kérései elől. Abban a pillanatban elveszted őt. Próbáld megérteni mit szeretne, kérdezd meg hogyan képzeli el, mesélje el egy fantáziáját. Egy picit rázd le magadról az automatikus, de csak pusztán beléd neveld reakciókat és légy nyitott azzal, aki szeret. Aztán nézz utána a témának, ha gondolod keress meg engem, segítek. Fontos, hogy megkeresd az adott dologban azt, amit te is élvezni tudnál. Amit neked adna. Szóval ne a pasiért tedd meg, hanem kettőtökért, és saját magadért. Ha például párod lábfetisiszta; minden nap tuti jó lábmasszázst kaphatsz és nem is kell könyörögni érte! Minden nő álma valóra válna! Ha a tűsarkúért van oda? Úristen, gondolj bele, hogy szebbnél szebb lábbeliket kapsz majd tőle csak azért, hogy viseld! Ha latexért, vagy bőrért bolondul? Némely napokon te lehetsz az ultraszexi szuperdögös fantáziakép! Ha harisnyáért? Trendi és divatos holmikkal fog elhalmozni!
És az első anális szex példából kiindulva, természetesen nem az kell ide, hogy mártírként feláldozd magad és na jó most az egyszer beengedlek a seggembe, de utána csönd legyen! Erre sincs szüksége egyetlen férfinak sem. Próbáld megtalálni önmagadat is az adott dologban. Ezerféle fétis van, lehet arany középút is. És legegyszerűbben sommázva; ha a pasi megkapja tőled amire vágyik, akkor a tiéd. Nem fog másfelé menni. Egy feszültségtől mentes, kiegyensúlyozott kapcsolat lesz a jutalmatok. Ja és hozzáteszem de csak súgva: egy olyan pasid lesz, aki folyton be van rád indulva! Őszintén, kell még mondjak, bármit is?