Bevezetésem a kakiszexbe

Egy igen érdekes történetet fogok nektek elmesélni mert ugy gondolom ilyennel nem igazán fogtok találkozni a való életben történ ugyanis egyszer velem: Egy északa elmentem a barátnomell a sarki bárba ahol találkoztunk a haverokkal beszélgettünk meg egyebek közben szépen kortyolgattuk a piát és igen csak bebasztunk mire hazaértünk. A barátnőm igen híres arrol hogy szereti az extrém dolgokat a sex terén is na tehát akkor hazaértünk és megszólal a barátnom:
– Nem akarod kipróbálni a kakiszexet??
– Mi a faszt? – kérdezem tőle.
– A kakiszexet, nem tudod mi az?
– Gőzöm sincs – mondom neki.
– Megmutatom – mondja – levette a nadrágját szépen lassan a bugyiját aztán legugolt a földre és azt mondja:
– Gyere ide ujjazd meg a segglukamat! – Én mit sem sejtve odamegyek és bedugom az ujjam a segglukába. Nyalas ujjam szepen csuszott is, mar eppen kezdett felallni a farkam amikor o akor nyomott hirtelen egyet és leszarta a kezemet! Látatok már ilyet? Na ez még beleférne ha nem kért volna arra:
– Együk meg! – mondom neki a nagy lófaszt eszek én szart, de o csak erosködött: nincs rossz íze , gyere kostold meg- mondja nekem de én most mit csináljak, ugy se halok bele hát markoltam belole és megettem. Érdekes furcsa íze volt. Nem e világi.
Na akkor o is elkezdte enni a csiklóját izgatva. -mondom magamban ezt se nyalom ki többet, de o csak evett evett és a végén szétkente magán aztán hirtelen kinyögi: -gyere és dugjál seggbe!
– Csak hogy én nem dugom meg a szaros valagadat! – üvöltök rá.
– Akkor majd én! – mondja, odajön elém és szétkeni rajtam a szarját mondom neki hogy áljon már le ezzel , de nem akart, szopta a szaros faszomat ami rendesen megkemenyedett ujra. Ujjazta a segglyukat, szepen tagult de nem volt valami szep latvany a szarral körbevett nedves segglyuk. Mikor beleillesztette a farkam akkor lett elegem, megfogtam berakttam a fürdokádba és lemosdattam.
Nos ennyi lenne a történet nem hosszú, nem tul gusztusos de arra gondoltam ezt is ell kell mesélni mert bizony vannak ilyen esetek de akár veled is megtörténhet…
[Történetek]