Baukó Éva dugna Alekosszal

Éva most először beszélt arról, hogy bebújna Alekosz ágyába! A kapcsolatát tette tönkre Éva (28) vasárnapi kijelentésével, a villa törtetője ugyanis, fittyet hányva barátjára, bevallotta, hogy bizony szívesen ágyba bújna Alekosszal (32). A szőke lány szavai­val nemcsak új reményt ébresztett a villa okostojásában, aki ezek után újabb kemény ostromba kezd, hanem bizony újabb kétségeket is keltett a barátjában, Ádámban, aki már eddig is nehezen viselte, hogy Alekosz állandóan a barátnője körül legyeskedik.
A görög csődör ugyanis eddig is szünet nélkül próbálkozott Évánál, amit a törtető lány eddig hárított, bár előszeretettel játszadozott vele, sőt nemegyszer még féltékenységi jelenetet is csapott, ha Alekosz az állandó visszautasítás miatt másnál próbálkozott. A két villalakó macska-egér harcát látva Ádámban nemegyszer ment fel annyira a pumpa, hogy már veréssel is fenyegette Alekoszt, az azonban teljesen kiverte nála a biztosítékot, hogy Éva ország-világ előtt vallotta be, hogy bizony szívesen lefeküdne a görög csődörrel.
Már csak az a kérdés: taktikából mondta ezt megint, hogy rá került a párbajt jelentő zöld kendő, vagy valóban így érez? – A szexet is elképzelhetőnek tartom, kíváncsi lennék, hogy csak a szája nagy, vagy… – dobta fel a labdát Alekosznak a villa törtetője, aki vallomásával újabb lavinát indított el.
– Úgy érzem, van remény. Új fejlemény, új cél, van remény, ezért fogok dolgozni az elkövetkező hat hétben. Lehet, hogy jótékony hatással lenne az idegrendszeredre. Eddig azt mondta, hogy soha, most meg már a szexet is el tudja képzelni. Ha most csak Bécit mondta volna, akkor csak a külső számítana, de nem így történt. Van remény – örvendezett Alekosz.
Éva barátja, Ádám azonban egy cseppet sem örül a történteknek, főleg, hogy Alekosz már régóta a begyében van az állandó nyomulása miatt, a törtető lány szavait hallva pedig végképp megrendült a bizalma szerelmében. – Én nem fogok levélben szakítani Évával, sem üzenni neki, hogy vége. Majd ha kijön, leülünk, és a szemébe mondom. Forrás: Blikk.hu