Az óvszer már többször bennem maradt… mit tegyek?

Kedves szakértő! Bár, ha nem is gyakran, de már nem először fordult elő, mikor én és a barátom szexeltünk, hogy az óvszer a vaginámban maradt. Ez nagyon hangulatromboló és emellett egy kicsit zavarba ejtő is számomra, hogy megkeressem a bent ragadt kondomot.
Olvastam már a válaszát egy másik hasonló problémákkal küzdő párnál, és tudom, hogy mindig oda kell figyelni, mikor kivesszük, hogy az ondó benne maradjon. Ezt, ha ilyen alkalom történik meg is tesszük, így a terhességtől csak minimálisan tartok. Szóval, amit tudni szeretnék, hogy miért történik ez meg nálunk ilyen sokszor? Eddig partnereimmel soha nem volt semmiféle ilyen problémám. Néha, olyan mintha az ejakuláció előtt jönne ki. Valamit rosszul csinálunk?
Magától értetendő, hogy a kondom leesése egy idő után valóban frusztráló lehet, különösen, ha annak hangulatromboló hatása is van. Szerencsére azonban van pár tanácsom, hogy hogyan is érjetek el áttörést ezen a téren és megszűnjön ez a kínos probléma.
A kondom lecsúszásában több tényező is szerepet játszik. Ilyen például a mérete – szélesség, hosszúság, a síkosító minősége és a használatba vétel mértéke.
Először: nézd meg, hogy tökéletesen illeszkedik-e a kondom! Megfelelő-e a méret? Nem lötyög, nem kell mindig a barátodnak fognia? A kondomnak megfelelően illeszkednie kell a péniszhez, ha nem, akkor váltsatok kisebb vagy másfajta típusra! Vigyázzatok! A nem hagyományos kondomok mérete eltérő lehet!
Másodszor: lehetünk vadak, de oda kell figyelnünk! A kemény szex során hajlamosak lehetünk több síkosítót használni belül, amely problémákat okozhat. Próbálj meg minél kevesebb síkosítót használni belül! Vagy vásárolj kimondottan síkosító nélküli óvszert és csak kívül használj folyadékot! Lehetséges azonban ennek az ellentettje is. Lehet, hogy épp a vagina szárazsága miatt történik a kondom leválása. Ekkor egy kicsit több folyadék megoldhatja a helyzetet. De csak mértékkel!
És a harmadik dolog pedig, amelyet át kell ilyenkor gondolnotok, az a szex pozíciója. Észrevetted már, hogy a kondom csak bizonyos pozíciókban képes a pénisszel együtt kijönni? Ilyen például, ha háton fekszel. Ekkor ugyanis a kondom sokkal nehezebben jön ki! Találj olyan pózokat, ahonnan jobban ki tudod húzni a péniszed! Persze lehet, hogy nem megy elsőre, de hamarosan ráérzel majd!
Aztán még egy dolog. A kondomok úgy lettek tervezve, hogy az erekció közben lévő péniszen legyenek. Ezért nem árt leellenőrizni, hogy a barátodnak ténylegesen erekciója van-e. Az erekció jöhet és mehet, ez teljesen normális, ha valaki izgul vagy görcsösen, stresszesen érzi magát.
Ha ez többször előfordul, a kisebb méretű kondom megoldhatja a helyzetet. Bár lehet találgatni és talán ez a kevésbé kellemetlen, de legjobb, ha erről őszintén beszélsz a barátoddal.
Megbeszélitek, hogy mi folyik ott lent, és hogy ennek mi lehet az oka, normális-e vagy esetlegesen valamilyen kivizsgálást eredményez! Ugyanis lehetséges, hogy ő tudja mi a probléma, de szégyenlős, így nem akarja neked elmondani. És végül sohase értékeld alul az őszinte kommunikáció erejét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?