Zimány Linda és Karafiáth Orsolya együtt kavartak a szigeten

zimany_linda_karafiath_orsolyaEgy glammodellt és egy költő kavart a Sziget Fesztiválon, arra számítva, hogy óriási egymásra találás lesz vagy vélemény különbség. Valójában Zimány Linda és Karafiáth Orsolya csak finoman udvaroltak egymásnak. A két hölgy nem pörgette fel egymást, egyik sem fogyasztott alkoholt, a Sziget Fesztivált csak kimérten élvezték, viszont kaptunk belőlük egy adag belsőséget. A pörgést csak kamerákon kívül prezentáló költő és glammodell alig reflektált egymásra, a katarzis elmaradt.
Próbálok egészségesen dohányozni: Karafiáth Orsolya rossz passzban érkezett a Szigetre, bedugult füllel, éhesen és iszonyatosan utálta, hogy meleg van. Ebből az állapotából úgy próbáltuk kizökkenteni, hogy felvittük őt és Zimány Lindát a magasba, de mivel egyikük sem élvezte igazán, nem értünk vele célba. Maradt a járkálás, az asztal melletti csevej a Sziget Fesztiválról, a mámorról és a férfiakról.
A célállomás a Hungarikum falu lett, mert egyrészt Zimány Linda nagyon preferálta a helyszín, másrész Karafiáth is vágyott az elégségesnek ítélt árnyékra. Itt tudtuk meg, hogy Karafiáth Orsolya komfortérezte azért alacsony, mert nem nappali lény, csak akkor található meg a Szigeten, ha már lemegy a Nap. „A Sziget nekem a belefeledkezésről szól, szeretek táncolni, énekelni, itt nem az ihletgyűjtésre megy rá az ember. Sose konkrét eseményekből, történésekből merítek. Persze szóba jöhet, hogy hirtelen szerelmes leszek valakibe, és az adja az ihletet, de az utóbbi években ez nem fordult elő” – mondta a költő, aki azt is bevallotta, hogy ő az egyetlen parókás rém Budapesten.
Zimány Linda coming outja abból állt, hogy bevallotta, még sosem olvasott Karafiáth-tól szépirodalmi művet, viszont lelkiismeretesen nyomon követi a női magazinokban megjelent írásait, és a róla szóló kritikákat is végignyálazza. „Én egy tök átlagos lány vagyok, aki azért szeret fesztiválokra járni, mert ott elengedheti magát. Nem zavar, ha poros lesz a ruhám.” Zimány persze azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Szigeten mindenki barátságos, és ennek köszönhető az is, ha a fesztiválra vécépapír nélkül érkezik, csak másodpercek kérdése, hogy szerezni tudjon magának.

A költő cserébe azzal kedveskedett a modellnek, hogy elárulta, valójában Zimány Lindának akart öltözni, de valamilyen megfontolás vagy koncepció miatt végül mégsem olyan jelmezben jelent meg. “Azt sem tudtam, hogy Linda jogász. Amikor azt mondták, hogy híres jogász, azt hittem, egy új oldalamat fedeztük fel. Tévedtem” – mondta és ezen már együtt nevettek.

További cikkek, erotika, szex: Zimány Linda FHM vetkőzős retró képek – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Zimány Linda nem szarozik felveszi a segélyt – Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét – Zimány Linda meztelen fotózás verk videó – Zimány Linda meztelenül pucsít – Zimány Linda meztelenül pucsít – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót – Zimány Linda pucérkodás után műsort vezetne – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi modellek – Zimány Lindának semmi sem elég, még segélyt is kell neki

Vélemény, hozzászólás?