Szextörténet: A cseléd

Nem tudok aludni. Meleg is van, kitakarózva fekszem az ágyon. Áll a farkam. Már nem fogom sokáig bírni. Manci, a feleségem már két hete ott van az anyjánál, aki állítólag beteg. Már harmadszor ebben az évben. Én meg itt fekszem és nem tudok a faszommal mit kezdeni.
Nekem gyanús az egész ügy. “Véletlenül” mindég olyankor beteg Manci anyja, amikor Török Pityu, a nejem volt völegénye, akitöl elhódítottam, ott van a faluban. Nem mintha nem bíznék az asszonyban; már hat éve él velem és eddig még igazán nem lehetett okom a panaszra. Jó feleség, mindent megcsinál. És az ágyban egy bomba. Olyan pinája nincs még egy nönek mint neki.
De az utóbbi idöben mintha ritkábban tartaná oda nekem. Pedig én egy egészséges férfi vagyok, akinek igazán szüksége van rá. Manci nem is panaszkodhatik, mert eddig mindég ki tudtam elégíteni. Csak – a fene egye meg – miért olyan sokszor beteg az anyja, hogy le kell menni öt ápolni Bivalybasznádra, vagy hogy hívják a falujukat. Nincs kórház a közelben? És amikor anyósom eljön bennünket látogatni, ugy látom, mintha kicsattanna az egészségtöl.
Igaz, anyósom ellenezte a házasságunkat, ö inkább Török Pityunak szánta volna Mancit. Nagy is volt a szerelem annakidején, Manci mamája mindent megtett, hogy a fiút megkaparintsák. Becsukta mindkét szemét és úgy tett, mintha nem venne észre semmit. Ha Pityu jött, neki rögtön intéznivalója volt a szomszédságban, csak hogy Manci meg a Pityu egyedül maradhassanak. A vége aztán az lett, hogy a Pityu megkúrta a Mancit. Csak aztán be kellett vonulnia póttartalékosként hat hónapra és Manci ott maradt egyedül a megbaszott picsájával. S az pedig mindég viszketett neki.
Én pedig szépen kihasználtam az alkalmat és elszerettem a Mancit. Hagyta is magát elszeretni, mert az én faszom ott volt, a Pityué meg nem. Aztán gondoskodtam arról, hogy a Pityu megtudja, hogy én töcskölöm a menyasszonyjelöltjét. Rögtön vége is lett a szerelemnek.
Perssze, ez aljasság volt tölem, de hát én olyan szerelmes voltam a Manciba, hogy az sem zavart, hogy a Pityu fasza már benne járt; födolog, hogy az enyém legyen. De az utóbbi idöben kezdenek a dolgok nekem nem tetszeni.
És most itt vagyok, álló fasszal két hete és ma telefonált Manci, hogy még legalább egy hétig maradnia kell. Mi az hogy legalább! Hát meddig üljek itt és verjem a faszom? Amíg ö talán a Török Pityuval kúratja magát. De meg is ölöm ha megtudom.
Most itt ülök, farkam a markomban és huzogatom a faszom börét le és fel. Nézem, hogyan tünik el a vörös makkom a fitymám ráncaiban, hogy aztán, amikor egészen hátrahúzom a bört, akkor a fényesen feszülö Faszfej kiemelkedik és magasra nyújtja a fejét.
Még jó, hogy legalább ez a lehetöség megvan, hogy az ember egy kis megkönnyebbülést szerezzen magának. Jó is az nagyon, amikor az ember a bört ugy finoman ide oda huzogatja. Olyan kellemes érzés terjed el az egész faszban. De most valahogy nem akar menni a dolog. Igaz, hogy ma délután már egyszer kivertem, most pedig nem akar elsülni. Ha nem akar, akkor miért áll? És bennem miért van ez a nyugtalanság, ez az izgalom? Megkísérlem a heréimet egyik kezemmel megragadni, míg a másikkal a faszom verem. Közben arra gondolok, hogy esetleg pont most dugja be Török Pityu azt a rohadt faszát a feleségem lába közé.
Persze, teherbe nem ejtheti, mert az asszony a negyedik hónapban van. Már gyönyörüen domborodik a hasa és a pinaajkai a duplájára nöttek. Olyan szép, kiemelkedö hurkácskák, hogy öröm nézni. És öröm nyalni. Azt mondják, ha az asszony állapotos, akkor nagyon kívánós és állandóan lökni kell. Én mást tapasztaltam az utóbbi idöben. Mindég kevesebb kedvet mutatott a cicázásra és mindég betegebb lett az anyja. Hogy bassza meg az a magasságos… Uram, nem káromkodok.
De áll a faszom és nem tudom kiverni! A picsába is!
Most nagyon el kellene egy kis kurva. De honnan vegyem? Pedig szívesen bedugnám már a dorongomat egy jó meleg punciba. Hogy azzal megcsalnám a feleségemet? Hát ha nem tévedek, akkor most pont ö baszik félre. De csak tudjak meg valami bizonyosat…!
Mari! A cselédlány! Ez jut az eszembe. Ott fekszik most a szobájában és biztosan alszik már. “Jól ellásd az urat amíg odavagyok Mari!” mondta neki a feleségem. Meg is csinált az mindent. Fözött, mosott, takarított. Hej, az anyja picsáját, most is kisegíthetne. Ha bemennék a szobájába….
….biztos nem mondaná meg a nejemnek. Godolom, neki is jól jönne egy kis töcskölés. Fiatal még az a csibe nagyon, talán még tizenkilenc sincs, ilyenkor pedig lucskosak szoktak lenni a kis pinák. Nem is tudom megérteni, hogyan bírja ki fasz nélkül. Nem megy az a lány sehova, csak ül a szobájában, ha nincs éppen valami dolga. Cak vasárnap délután megy ki sétálni, gondolom elkap magának valami bakát aztán odatartja neki. Hogy hol? Tudja a frász. Ide még nem hozott semi legényt. A feleségem nem is türné.
Nem nagyon szép az a lány. Nem szép az arca, nem az a tipus aki után a legények megfordulnak. Pedig eléggé csöcsös és a segge is olyan, hogy néha kedvem lenne rávágni.
A faszom úgy áll, annyira feszül, hogy azt már nem lehet kibírni. Vérvörös, inkább lilás és a fejét nagyon a plafon felé emeli. Hej, mit nem adnék, egy jó kis meleg, szörös…
Bassza meg a kutya. Hát ezt már nem lehet kibírni. Megpróbálom. Legfeljebb visszamondja az asszonynak. Akkor meg én a Török Pityut fogom emlegetni, akár igaz, akár nem. Miért hagy itt engem ilyen sokáig?
Kiosonok a folyosóra. Csak az alsónadrágom van rajtam, egyébként semi. Annak is messzire kidudorodik az eleje. Mezítláb lépkedek a folyosó futószönyegén, zajtalanul haladok elöre. Kurva sötét van, nagyon kell vigyáznom, hogy ne ütközzek valamibe bele, mert akkor a Mari felriad és még bezárja az ajtaját!
Már elmentem a spájz ajtaja elött, most jön a Mari szobája. Igen, már érzem is az ajtót a kezemmel. Óvatosan keresem a kilincset. Itt van. Megfogom, nagyon lassan és teljesen hangtalanul lenyomom. Nyomom gengén az ajtót – nyilik. Nincs kulcsra bezárva.
Kifelé nyilik az ajtó, befelé nem nyilhatna, nincs annyi hely a kis szobában. Nem ég a lámpa, de látok mindent az ajtóból. Az utcai lámpa fénye pontosan bevilágít az ablakon.
Visszafojtom a lélegzetem és teszek egy lépést befelé. Aztán még egy óvatos lépést. Most már majdnem ott vagyok Mari ágyánál. Nicsak, mit látok! Mari fekszik a hátán, csukott szemmel. Felsöteste nincs betakarva. Egyik nagy csöcse látszik, a másikat a balmarkával fogja körül Kezével gyömöszöli a csöcsét.
A másik keze a takaró alatt van. Látszik, hogy a térdei fel vannak húzva, a keze pedig pontosan ott van, ahol a combjai összeérnek. És potosan azon a helyen mozog a takaró, mintha egér ugrálna alatta.
Baszogatja a picsáját – gondolom. Neki is hiányzik valami. Na, itt nem lesz nehéz dolgom.
Felkattintom a villanyt. Mari ijedten ül fel az ágyban és betakarja a felsötestét. “Nagyságos úr…” kezdi el, de intek hogy hallgasson. Mondom is: “Most hallgass Mari, most én beszélek. Mit csináltál?”
“Semmit nagyságos úr” dadogja a lány ijedten. “Aludtam.”
“Nagyon hangosan lélegzettél te ahoz hogy aludj Mari”, modnom. “Meg aztán nagy pinaszag van itten!”
Mari ijedten hallgat. Egy mozdulattal kirántom a jobkezét a takaró alól. Megpróbálja visszahúzni, de én erösebb vagyok. Az orromhoz érintem a kezét és megszagolom. Átható pinaszaga van.”
“Hol jártál a kezeddel te lány?” kédezem. Mari elkezd egy kissé sírdogálni. “Én … én … nagyságos úr —” dadogja.
“Halgass Mari”, modnom. “Majd én megkeresem, mi az amitöl ilyen szaga van a kezednek.” Ezzel lerántom róla a takarót. Meztelen a kis kurva és megpróbálja betakarni magát, de én rászólok: “El a kezekkel onnan Mari!” Nem mer ellenkezni.
Elkezdem tapogatni a csöcseit. Szép, nagy kerek mellei vannak. Jól esik öket megfogdosni. Tapogatom is szorgalmasan, Mari lehúnyja a szemét, de a csecsbimbói megmerevednek. “Na, ezt közelebbröl is meg kell vizsgálni”, mondom, ezzel odahajolok és a számba veszem az egyik csecsbimbóját. Elkezdem szivogatni, nyalogatni. Mari csk nyögni tud, szólni nem mer. Reszket.
Megpróbálom a másik csöcsét is és érzem, hogy a lány lassan lázba jön. Összeszorítja a térdeit, ezel mintegy önkéntelenül védve a pináját.
“Ez nagyon szép Mari”, mondom, “de ez nem az. Ennek egész más szaga van. Fordulj meg.”
Nem érti, erre segítek neki. Most a hasán fekszik, szemem elött a segge. Szép segge van. Elkezdem fogdosni. Nyomkodom, gyömöszölöm, nagyon jól esik. A faszom majd kirepeszti az alsómadrágot. De Marinak is mintha tetszene, mert nem szól egy szót se. A két karjára fekteti a fejét, ugy hogy az arcát nem látom. Jaj de tetszik a segge! Kemény mint a kö és mégis puha, hogy belesüppdnek az ujjaim. És olyan jó megérinteni, gyömöszölni. A feleségemnek is szép segge van (most biztos a Töröl Pityu gyömöszöli), de nem ilyen kemény. Ez a lány fiatalabb.
Kezem behatol a segge vágatába és megérintem a segge lyukát. Mari teste összerándul, de nem szól egy szót sem. Fogdosom tovább. A combjai össze vannak szorulva. Egy ujjam közéjük eröszakoskodik és elérem egy kissé a pináját. Mari mégjobban összerándul. Rácsókolok a kerek segére, aztán azt mondom: “Ennek sincs olyan szaga mint a kezednek. Hol jártál vele?”
Persze nem várok feleletet. Megint a hátára parancsolom a lányt. Most is összeszoritva tartja a combjait. Gyengéd eröszakkal széjjeltolom öket. Kezem elkezd a combján vándorolni. Megy a térdétöl, felefelé, a belsö oldalon, ahol olyan selymes puha a bör. Megy a kezem felfelé, Mari egyre zihálóbban lélekzik. De a kezem megáll pár centimeterrel a szörös ajkai elött. Aztán kezdödik ugyanaz a tortúra elölröl, most a másik combján. Mari combjai remegnek és mintegy maguktól tárulnak egy kissé.
Végre elérem a pináját és átfogom a markommal. Mari a szemére fekteti az egyik karját szégyenlösen. Én pdig fogdosom a pináját. Jó érezni a szörös macskáját a kezemben. Nedves.
“Azt hiszem, helyben vagyunk”, mondom. “Mutasd csak, mi van itt benne”, trerpesztem a lábait még jobban. Mari felhúzza a térdeit. A szeméremajkai most egy kicsit kitárulnak, a vöröses belsejük látszik. Árad belöle a folyós pina szaga. Szeretem, izgat. A faszom nagyon kemény.
Belemélyednek ujjaim a pinájába. Jó meleg, söt forró és nagyon nedves. Amikor az ujjaimat kihúzom, annyi a slejm rajtuk, hogy amikor széttárom öket, mintegy úszóhártyát képez az ujjaim között.
“Nagyon szép forró pinád van Mari”; mondom. Nem felel, de mosolyog egy kevéssé. Én meg csak élvezettel fogdosom a forró picsát. Aztán azt mondom: “Te Mari, nekem is van itt valami!”
Ledobom a gatyát és rátaszem Mari kezét a farkamra. Megmarkolja. Ugy látszik, szereti megfogni. ?tfogom a kezét amelyikkel a faszomat fogja és elkezdem mozgatni le, fel, le, fel. Ügyetlenke egy kicsit, de átveszi a ritmust és elkezdi verni a faszomat. ?n meg azalatt a csiklóját birizgálom. Egyszercsak elélvez a lány, hangosan nyögve. Nagyon ki lehet éhezve.
Érzem hogy a lyuka tág, már nem szüz. “Te Mari, most megbaszlak” mondom és már fekszem is rá. Mintha olajozva volna a hüvelye, ugy csuszik bele a faszom. Nagyon jó érzés. Elkezdem baszni. Mari szorgalmasan lök a seggével vissza. Nagyon jól esik a pináját érezni.
Mari nagyon hamar elélvez másodszor is, aztán még egyszer. Nálam se tart sokáig. A faszom elkezd lüktetni, aztán érzem, hogyan folyik rajta keresztül a geci és spriccel mari pinájába. Nagyot élvezek. Aztán megcsókolom a lányt.
Nem beszélünk. Mi is lenne a beszédtémánk? Csak fekszünk egymás mellett, szótlaul. Mari tér magához elöször. Keze bátortalanul rátéved a faszomra. Az persze rögrön feláll. Most hátulról akarom megbaszni, ezért négykézlábra állítom. Mari türi, hogy hátulról bedugjam neki. Aztán elkezdem baszni. Mari viszonozza a seggével minden mozdulatomat. Nagyon jól baszik ez a lány, merö élvezet. Ugy elélvezek a pinájában,hogy majd az eszméletemet vesztem.
Egész éjjel baszunk. Mari fáradhatatlan és én is nagyon ki vagyonk éhezve. Nem tudom, hányszor basztam meg, de sokszor. Reggel felé elalszunk egymás mellett.
Már magasan áll a nap az égen, amikor felébredek. Ö már ébren van. Mosolyogva néz rám. Ideje hogy felkeljek. “Te Mari”, mondom. Ezt fogjuk máskor is csinálni, de nem szólunk róla a nagyságának. Nem akarom hogy haragudjon rád és kidobjon.”
“Nem fog az engem kidobni!”
“Hát ezt meg honnan veszed?” kérdem.
“Merthogy ö mondta.”
Mit mondott neked a nagysága?”
“Hát azt, hogy tartsam csak oda a nagyságos úrnak, akkor nagyságos úr se haragudhat a Török Pityu miatt, mert most azzal töcskölnek. De azt mondta, erröl ne szóljak az úrnak!”
Forogni kezd velem a világ. “Hej, Mari, Mari, baszom az anyádat!”