Szexképek a katolikus iskola tanárnőjéről

ielana-tacconelliÓriási felháborodást kavart egycsinos tanárnő egy milánói katolikus iskolában. A hölgy ugyanis korábban modell volt, most pedig olyan fotók és videók kerültek elő, melyeken a pedagógus erotikus pózokban látható.
Ileana Tacconelli évekkel ezelőtt modellként dolgozott. Ám ez egykori megyei szépségkirálynő eközben sikeresen elvégezte egyetemi tanulmányait is – színjelesre.
Ma Ileana Milánó egyik tekintélyes katolikus iskolájának elismert oktatója. Pontosabban csak volt. Egészen addig, míg az egyik anyuka rá nem bukkant a régi fényképekre. És a bomba robbant: az tiszteletreméltó tanárnő bizony erotikus modellkedésből  élt diákévei alatt. De a legnagyobb botrány mégis egy videó robbantotta ki. A szépség egy humoros filmjelenethez kölcsönözte meztelen testét. Végül ez a felvétel dühítette fel az említett szülőt, hogy azonnal az iskola vezetéséhez forduljon. A botrány ellenére a tanárnőt nem küldték el az intézményből. ” Ileana minden követelményünknek megfelelt, mikor felvettük az iskolánkba, és továbbra is teljesen elégedettek vagyunk a teljesítményével” – hangzott a hivatalos indoklás. A felháborodott anya pedig ezt hallva kivette lányát az iskolába.

Vélemény, hozzászólás?