Szex, anyám és lófasz

“A problémám öt évvel ezelőtt kezdődött. A főiskoláról hazamentem a nyári szünidőben. Örültem annak, hogy anyámat láthatom, mert mi mindig nagyon jól megértettük egymást. Anyám alkkor 39 éves volt, de nyugodtan letagadhatott volna tíz évet a korából, olyan fiatalos maradt. Apám, aki 20 évvel idősebb volt nála, sajnos beteges volt és a házat kellett őríznie.
Késő délután, amikor már nem uralkodott olyan nagy hőség, kimentünk Anyámmal egyet sétálni. A város szélén laktunk, s ha egy kis erdőn áthaladtunk, lankás, füves részre értünk. Korábban sokat sétáltunk ott, mert a levegő tiszta volt s sehol egy emberi lélek a közelben, csak legelésző állatok, többnyire lovak. Anyámmal karonfogva lépkedtünk. Könnyű blúzán keresztül oldalt karomhoz ért a még mindig jó formában lévő melle, de nem keltett bennem más érzést, mint a jóleső melegséget, amit gyerekkoromban is a karjaiban éreztem; azt, hogy az ő közelében biztonságban vagyok.
Mielőtt kiértünk volna az erdőből, amely inkább egy lugas volt, anyám megtorpant. Emberek voltak a legelőn, farmerek. Két szomszédbeli farmer folyós kancákat vezetett madzagon a csődörhöz hágatásra. Megálltunk a fák mögött, hogy ne lássanak bennünket és onnan figyeltük az eseményeket.
Talán nem lett volna rám az egész eset nagy hatással, ha nem láttam és éreztem volna, hogy anyámon valami feszültség vett erőt. Karja, ami karomba fonódott, reszketett. Előrehajolva meredten nézte a szemünk előtt, tőlünk nem túl távol lefolyó eseményeket.
A csődört egy erős legény tartotta a kantárjánál fogva. Elé vezették az egyik kancát, farával a csődör orra elé. Még így a távolból is lehetett látni, hogy a kanca magasra tartja a farkát s alatta láthatóvá vált a nemiszerve, amelynek ajkai kinyíltak és csukódtak, megint kinyíltak és újra összezárultak ütemesen.
A kanca nyerített.
Anyám meredten előrehajolva, alig hallhatóan suttogott valamit. Nem nekem szólt, talán nem ist tudta, hogy révületében beszél, de én megértettem mit mond:
– Hogy nyitogatja a picsáját az a szegény pára. Folyós. Fasz kell neki. Fasz! Fasz!
Még soha sem hallottam anyámat így beszélni, otthonunkban ő volt a tökéletes úrnő. Megértettem: A természet kitört belőle.
A csődör szagolgatni kezdte a kanca pináját. Orrlyukai tágultak, felső ajkát hátrahúzta, hosszú fogai előtüntek, mintha harapni akarna. De nem akart harapni, csak szagolta azt a folyós kancapinát. S ez nem ist maradt hatás nélkül rá. A hasa alatt kezdett valami hosszú előbújni, látszólag a hátsó lábai közül, s nyúlt állandóan hosszabbra, előre. Egy rettenetes hosszú fasz került elő s lógott le srégen a hasa alatt.
A csődör egyre közelebb tólta orrát a kanca pinájához, hirtelen kinyújtotta a hosszú nyelvét, és végignyalta a kanca most már tágan tátogó nemiszervét. Annak a belseje rózsaszínű volt, mint a fiatal lányoknál is. Amikor a hosszú nyelv kétszer egymásután rátapadt a tárongó lópinára, a kanca meglóbálta a farát.
Anyám lélegzetén észrevettem, hogy a látvány hatással volt rá. Szaggatottan lélegzett, és hallottam a – valószínűleg tudatlanul kiejtett – suttogó szavait:
– Hogy nyalja a picsáját. Kívánja a picsát.
Megrökönyödtem egy kicsit, mert nem ismertem anyámra, de meg kell vallanom, a a szemünk előtti színjáték rám is hatással vol. Éreztem, hogy hímtagom megmerevedik a nadrágomban. Úgy látszik, minden szexuális cselekmény, még akkor is ha fajidegen állatokkal történik, hatással van az emberre.
Egy farmer elkezdte a csődör oldalát dörzsölgetni. Az a hatalmas lófasz a ló hasa alatt egyre inkább vizszintes irányt vett fel. Látni lehetett, hoyg merevebb és vastagabb lett. Aztán hirtelen felágaskodott a csödör a két hátsó lábára és megpróbálta a fasza hegyét a ló pinaajkai közé tólni. Ügyetlenül bökködött vele, de az egyik farmer megragadta a faszát és odaigazította a kanca pinanyílásához. Egy erőteljes nyomással tövig merült az a hosszú fasz a kanca testébe.
A csődör mellső lábaival a kanca hátára támaszkodott és erőteljes lökésekkel baszni kezdte a nöstényt. Ki-be huzogatta azt a hosszú faszt és a kanca látható gyönyörrel tűrte. Anyám suttogása alig érthetően érte el a füleiemet:
– Hogy bassza. Milyen jól megbassza. Azzal a gyönyörü nagy fasszal!
A csődör lökései egyre erőteljesebbekké váltak. Anyám egy szétágazó fa villájára támaszkodott, mélyen előre hajolva, és én a háta mögött, hogy jobban lássak, szintén előre hajoltam. Eleinte észre sem vettem, hogy közben anyámra támaszkodtam, csak amikor a meleg, puha érzés a faszomon jelezte, vettem észre, hogy anyám fenekére támaszkodtam. A faszom, amelyik a nadrágomban egyenesen felefelé állt és most már kőkemény volt, pontosan anyám seggének vágatába simult.
Egy boldogító érzés támadt bennem. Tudtam, hogy ez nem helyes, hogy vissza kellett volna húzódnom, de egyrészt az észveszejtően buja látványt, ahogy két állatt a gyönyörbe merülve baszott, nem akartam szemem elől veszteni. Másrészt pedig rettentő jó érzés volt a kívánós, meredt, izgatott faszomat, ha csak így a ruhán keresztül is, anyám seggének vágatába nyomni. Nem kellett nekem magyarázat ahhoz, hogy az anya segge is egy női segg, valami nagyon, de nagyon édes dolog. Élveztem a puhaságát, a rugalmassága dacára is meleg puhaságát és a faszom lüktetni kezdett a gyönyörűségtől.
A csődör egyre erőteljesebben lökte a faszát a kancába, aztán hirtelen összerogyott a kanca hátán. Csak a remegő hátsó lábai árulták el, hogy most a kéjt élvezi, ahogy a gecije mélyen a kanca picsájába ömlik. Aztán, kissé tántorogva a kéjtöl, hátrább lépett és a fasza kicsúszott a kancapicsából. Le volt lankadva, de így is tekintélyes méretű volt; a magas termetű ló fasza majdnem leért a földig.
A kancát elvezették tőle s egy farmer nyugtatóan veregette a ló nyakát. Az a hosszú fasz még mindig ott lógott a hasa alatt és én hallottam anyám szavait:
– Micsoda egy fasz! Micsoda egy szép fasz!
Aztán, mintha a látványt valami gonosz manó megirigyelte volna tőlünk, lassan visszahúzódott a csődör hímvesszője abba a rövid kis fekete csőbe a hasa alatt, amiből előbujt.
Nem léphettünk ki a fák közti búvóhelyünkről, mert akkor a farmerek észrevették volna, hogy leskelődtünk. Ezért maradtunk abban a pózban ahogy voltunk: Anyám előrehajolva, én pedig hátulról szorosan rátapadva hátulról. A kemény faszom még mindig a segge vágásába volt nyomulva, de nem volt erőm visszahúzni. Anyám legkésöbb ekkor biztosan észrevette, de nem távolított el magától. Sőt, mintha a hátsófelét még egy kissé felém is tolta volna.
Már azt hittük, hogy vége a színjátéknak, de közben a csődör elé vezették a másik kancát. Annak is tátogott a nemiszerve, de a csődör nem hederített rá. Egy farmer elkezdte a csődör oldalát dörzsölni, egy másik pedig mögéje lépett és a heréit kezdte izgatni. Rövid időre aztán, megint kezdte a csődör az előtte lévő lópinát szaglászni és nyalogatni. Anyám suttogta:
– Megint buja. Megint kell neki a pina. – s közben egyre erőteljesebben tólta, most már teljesen érezhetően, a seggét felém. Lihegett. De én is. A fejemre köd szállt, már nem tudtam tisztán gondolkozni, már az a kemény bot, amelyik a nadrágomban állt, vette át az uralmat fölöttem.
Ugyanis anyám rövid szoknyája felcsúszott, kicsi fehér bugyija látszott, amiből a seggének két félgömje kivilágított.
– Pina kell neki. Pinát akar… – motyogták az ajkai önléntelenül és én is utánna suttogtam: – Pina kell neki.
Kezem önkéntelenül anyám seggére csúszott. Óvatosan, minden pillanatban a védekezésére számítva csúsztattam tenyeremet egyre lejjebb, míg végre tenyerem rásimult hátulról, a bugyin keresztül a szeméremajkaira. A boldogság érzete fogott el, amikor az anyaölet a kezemben éreztem és anyám nem hárított el. Merdeten nézte, hogyan csúszik elő a fekete hüvelyéből a lónak a fasza.
Bátorságot nyertem. Nem, inkább a természet lett úrrá rajtam, mindkettönkön. Már nem voltam gyermek és ő nem volt anya. Egy nőstény és egy hím voltunk. Egy csődör, amelyik a kanca pinájára vágyik és a kanca, amelyik alig várja, hogy a csődör fasza hátulról felszúrja. Ujjaimmal félretóltam a bugyit a lábai között és most ott feküdt tenyerem az anyám pináján. Selymesen tapadt a szőre a kezembe, éreztem a vágatából csorgó kéjnedvet a tenyeremen. Egy ujjam belemerült a nedves melegségbe és megtalálta a szeméremajkai között a csiklóját. Anyám hangosan felsóhajtott, de nem utasított el.
A csődör egyre izgatottabb lett. Míg szememet le nem vettem az előttünk lejátszódó jelenetről, lehámoztam anyám bugyiját, egész a bokájáig. Rányomtam számat a meztelen seggére, aztán mélyebbre hajoltam és csókolni kezdtem a szeméremajkait. A lovakat már nem láttam, de anyám suttogását hallottam:
– Fasz kell neki. Kívánja a pinát!
Megcsókoltam a pináját. Az illata, amit árasztott, megrészegített. Elővettem a faszomat és most azt nyomtam a segge vágatába. Aztán, amikor újra láttam, hogy a csődör fasza behatol a kancába, én is odatettem a faszom hegyét és lassan benyomtam anyám pinájába.
Egy leírhatatlanul boldog érzés fogott el és anyám is hallatott egy kis sikolyt. Aztán tövig merült a faszom anyám hüvelyébe és én elkezdtem hátulról baszni. Észrevettem, hogy egyik kezével előlről a lába közé nyúlt és az ujjaival ingerelte a csiklóját.
Addig már volt dolgom sok nővel, de ilyen boldogító érzést még soha nem éltem át. Anyám pináját érezni a faszommal talán boldogítóbb volt mint a menyország. Lihegtünk mind a ketten és anyám folyton csak suttogta:
– Hogyan bassza azzal a nagy, bütykös faszával. Milyen gyönyörűen megbassza! Jaj, de szépen megbassza!”
Anyám térdei elkezdtek remegni. Vinnyogott a kéjtől, amikor elélvezett. Ugyanakkor csúszott ki a csödör fasza is a kancából, amikor az én faszom elkezdett lüktetni és vad erőver lőtte, gyönyörű kéjek között a gecimet anyám picsájába.
Sokáig álltunk még ott, mire a faszom lelankadt és kicsúszott anyám testéből. Addigra a farmerek is eltűntek, csak a csődör állt a réten, egy karóhoz kikötözve.
Egy szó sem esett köztünk. Anyám, felhúzta a bugyiját, felém fordult és szájoncsókolt.
– Gyere – mondta.
Odavezetett a csődörhöz. Megsímogatta a nyakát, a fejét, a hátát. Aztán elkezdte a hasa alját simogatni. Megfogdosta azt a fekete tokot is, amibe a ló fasza visszahúzódott. Semmi eredmény. Akkor a ló háta mögé került és elkezdte a heréit izgatni. Megmarkolászta a nagy gömböket, amik ide-oda gurultak a herezacskójában, simogatta őket és gyömöszölte. Ekkor láttam, hogy valami rózsaszínű bújik elő abból a tokból.
– Jön már kifelé – mondtam.
Anyám lehajolt a ló hasa alá és elkezdte fogdosni a lassan előbúvó faszt.
– Te játsszál a tökeivel – mondta, s én engedelmeskedtem.
Lassan előjött az a hosszú fasz teljes hosszában. Anyám fogta két kézzel boldogan, aztán odahajolt és megcsókolta.
– Még nedves a kanca pinájától – mondta.
Már nem csodálkoztam a számomra szokatlan beszédén.
– Ekkora fasz! – gyönyörködött anyám.
Aztán rámnézett:
– Apádnak akkorka fasza van mint egy tízéves gyereknek. Eddig eltűrtem, de ki nem elégített soha. Pedig úgy vágyom arra – mondta és megint elkezdte csókolgatni a csődör faszát.
Megértettem. Megértettem akkor is, amikor lehúzta a bugyiját és megkísérelte a csődör faszának a hegyét a lába közé venni, a szeméremajkai közé tolni. Nem ment. Csüggedten engedte el a faszt, amelyik elkezdett lassan a hüvelyébe visszahúzódni.
Anyám lefeküdt a fűbe.
– Gyere, basszál meg!
Én elővettem a faszomat, ráfeküdtem és megbasztam. Egész idő alatt csókoltuk egymást, éreztem a száján a ló faszának az ízét. Nem undorított.
Kéz a kézben mentünk haza. Apám már aludt. Megfürödtünk, együtt, aztán anyám velem jött a szobámba és velem együtt feküdt az ágyba. Azon az éjszakán még kétszer megbasztam. Azóta az anyám a szeretőm. Abnormális vagyok ezért doktor úr?
Ránéztem és határozottan mondtam:
– Nem! Az életnek ezernyi árnyalata van, éppúgy a nemiségünknek is. Ki kire hat, azt nem az ész, sem az előírások határozzák meg, hanem a természet maga. Mindenki a maga módján lehet boldog, ha azzal senkinek nem okoz kárt. Nézze fiam, sok családban van ilyesmi, csak az emberek nem beszélnek róla. Többnyire csak az derül ki, ha egy apának a lányával van viszonya. Legalább ugyanannyi esetben van szexuális kapcsolat anya és fia között. Cak arról nem beszél senki. Ennek több oka van. Egyrészt, a fiúkat nem veszélyezteti, hogy teherbe esnek. Azonkívül a fiúk élveznek – és hallgatnak, hogy ne kelljen az élvezeteikről lemondani. Menjen kérem nyugodtan haza, maga természetesen egészen normális. De talán eljön az idő, amikor a mamája már idősebb és kevésbbé vonzó lesz s akkor valószínüleg az ő ösztönei is nyugodtabbak lesznek. S ha maga akkor talál egy fiatal nőt, akire gusztusa van, vigye el és mutassa meg neki, hogyan hágatják a kancákat. A többit meg fogja látni.