Rubint Réka meztelen képek

Rubint Réka egy Playboy-fotózás kapcsán fejtette ki nézeteit arról, hogy a Kelemen Anna-féle hamis nőideál károsan befolyásolja a fiatal lányok énképét. A frappáns visszavágásairól (is) híres Kelemen Anna szerint jó, ő speciel buta, Réka meg akkor izmos gebe.
Rubint Réka, a Playboy májusi címlapnője beszólt az egymillió forintos Playmate-nek, Kelemen Annának – írta a Színes Bulvár Lap. Schobertné szerint Kelemen felelőtlenül állít hamis ideálképet a kislányok elé, arról nem is beszélve, hogy hiteltelennek, erkölcsi és családi értékeket semmibe vevő, buta sztárnak tartja – idézte a lap megállapításait. Kelemen a laptól hallotta Rubint vádjait, amelyekre csak annyit reagált: ezek szerint a butaság ellentétpárja az, ha valaki izmos. Mivel a Schobert Norbert terrakottára szolizott, kigyúrt neje és a plasztikai úton barbivá alakított szőke Playmate közti verbális összecsapás izgalmas intellektuális vitát ígért, ezért mindkettejüket felhívtuk.
Erkölcs, agyműködés, egészséges életmód: “Nagyon nem szeretném, ha a lányom felnőve egyszer csak azzal állítana elém, hogy anya, ahhoz, hogy érvényesüljek, nem kell tennem semmit. Elég, ha buta vagyok, és hülyeségeket nyilatkozom” – kezdte igen hosszú monológját Rubint Réka, amelynek második felében az egészséges életmód fontosságára hívta fel a figyelmet, bár eredetileg a Színes Bulvár Lapban megjelent cikk kapcsán kerestük meg. A fitneszfeleség a lapnak Kelemen Annáról, mint a mai média torz példaképéről tartott fontosnak elmondani néhány dolgot, és ezeket nekünk is szívesen árnyalta.
“Amit most Kelemen Annáról mondani fogok, nem csak rá vonatkozik, hiszen személyesen nem ismerem, nem szeretném megítélni, milyen ember. Az a kép azonban, ami a médiában róla megjelenik, ellenszenves, és riasztó. Egy nő, aki a címlapon büszkén vállalja, hogy buta, és drogozik, az nem lehet egy erkölcsös példakép. Anyaként különösen érzékeny vagyok arra, hogy a médiában hamis ideológiák jelennek meg” – folytatta Rubint Réka, akit az ideológia fogalmának magyarázatával nem terheltünk, megkérdeztük viszont, mit tart hamisnak.
Bezzeg Medveczky Ilona
“Az emberek elé állított ideál hamis, mert elérhetetlen, és ezeket felelőtlenség a nők elé állítani, mert csak elkeserítik őket velük. Egy tanárnő mesélte nekem legutóbb, hogy a kislányok 80 százaléka modell akar lenni” – folytatta Rubint Réka. Felhívtuk rá a figyelmét, hogy a kislányok már egy évtizede is éppúgy modellek szerettek volna lenni, sőt mióta a hatvanas években Twiggy divatba hozta a szakmát, egyfolytában.
“De most még többen szeretnék, miután ezt az igényt keltik fel bennük. Én azt szeretném, ha olyan emberek lennének példaképek, akik letettek valamit az asztalra. Mint például Presser Gábor, Medveczky Ilona, és még sorolhatnám” – mondta Rubint Réka, és mielőtt egy lendülettel az egészséges életmódra tért volna rá, arra a mondatára is rákérdeztünk, amely szerint a címlapokon megjelenő lányok képeit “agyonretusálják”. Nehezen hihető ugyanis, hogy az aerobic-oktatóról a Playboy számára készült sorozat nem ment át a Photoshop szűrőjén.
Napi hány óra edzéssel lehetünk természetes szépségek?
“Hidd el, az én képeimet nem retusálták, még az anyajegyeket sem hagytam, hogy leszedjék. Az volt a célom, hogy bemutassam, milyen vagyok valójában, és azt vállaljam” – jelentette ki Rubint Réka, aki azért a gyúrás mellett maga is szilikonmellekkel adott némi többletet vonzerejének. Ezután végre elmondhatta, hogy mennyire fontos egészségesen és lehetőleg az Update-módszer szerint étkezni, de erre most bővebben nem térünk ki, mert olvasóink ezt már úgyis sok forrásból tudhatják. A Playboy-fotók kapcsán Rubint Réka kapott olyan kritikát, ami szerint neki könnyű dolga van, naponta több órát edz, ilyentén módon az ő kidolgozott teste is hamis idea sok háziasszony számára.
“Én lennék a legboldogabb, ha napi több órát szánhatnék magamra. Hetente háromszor van lehetőségem meglátogatni a fitnesztermet, és annak nagy részében is másokkal foglalkozom, mint személyi edző. A legtöbb időmet az anyasággal töltöm” – válaszolta erre a fitnesz-családanya.
Kelemen Annát is megkerestük a cikkben elhangzottak kapcsán. Az egymillió forintos Playmate-et kora délután értük el, ekkorra már túlesett első személyes találkozóján Rubint Rékával: a két Playboy-címlapnőt az Aktív hozta össze, persze a Színes Bulvár Lapban megjelent cikk kapcsán. A végeredményt kedden este a tévénézők is láthatják, de Annácska beszámolójából már most kiderül, hajtépés nélkül, kulturált hangvételben társalogtak Schobertnével.
“Réka a személyes találkozónkon nem idegesített fel” – kezdte a szőke Playmate. “Az általam játszott vitatható értékrendű szőkenő-figura csak egy szerep, amit az emberek általában úgyse hisznek el. Réka sem ismerhet valójában, tehát nem is ítélhet meg. Én is csak annyit tudok róla, hogy izmos, de ebből nem gondolom, hogy ő meg egész nap csak tornázik”.
Izom vs agy: Amikor az általa sugallt, a kigyúrt fitnesznej által elítélt és hamisnak mondott szépségideálról kérdeztük, Kelemen Anna elmondta, szerinte az, ahogy ő most kinéz, bárki számára elérhető. Na jó, a mellműtét és az ajakfeltöltése mellett azért szerencséje van a genetikai adottságaival is: “Mindig hihetetlenül egoista voltam és foglalkoztatott a külsőm, de alapjában véve az arányaim jók. Emellett oda kell figyeljek magamra, és én is járok fitness szalonba, bár be kell valljam, a Réka-féle kigyúrt nőideál nagyon távol áll tőlem. Tisztelem persze őt a belefektetett munkájáért, de szerintem egy nő ennél lágyabb kell legyen” – vélte a barbikülsejű Playmate. Önmagát sem kinézete miatt tartja érdekesnek: “Szerintem bennem a stílusom az izgalmas, és az, hogy ez teljesen nyilvánvalóan egy szerep. Feltűnési viszketegségem van, igen, és szeretem eljátszani a buta szőke lányt, miközben nem vagyok az. Ha viszont ezeket bevállalom, akkor ez így hiteles is” – vezette le logikusan működési elvét.
A Xéna-szerűen kigyúrt Rubint Rékával ellentétben a barbikülsejű Kelemen Anna inkább az étkezéssel tartja karban magát: “Odafigyelek rá, hogy mit eszem, késő este már nem nagyon, vagy csak salátát, de mivel vega vagyok négy éve, szerintem ez is sokat segít”. Az édesség nem nagyon jelent neki kihívást: “A marcipán vagy a csoki hidegen hagy, egyedül a Daubner-féle parfétortának nem tudok ellenállni”.
Az egyetlen megjegyzés, amit a Playmate zokon vett Rubint Rékától, az a drogozás vádja, amit természetesen tagad, de azt állítja, emiatt sem húzta fel magát igazán: “Nem tudom, ezt Réka honnan vette, vagy hol olvasta, de ha olyan jól ismer, akkor ezt is biztos jobban tudja. Az izmossága mellett nyilván nagyon jól informált és nagyon-nagyon okos is” – vonta le a konklúziót.
[Babes]

Vélemény, hozzászólás?