Puruttya kezdi feladni

Az interneten kutakodva beleakadtam a Puruttya egyik posztjába ,amiben arról mesélj mennyire rossz neki hogy nem tud annyi pénzt keresni a blogjával mint pl a Napiszar. Szerény véleményem szerint sok állítás nem felel meg a valóságnak. Ha olyan nagy lenne a látogatottsága amit írt, akkor az valóban az ő baja ha nem tudja annyira a javára fordítani hogy legalább a szerver költségeket fedezze.
Nem értem továbbra azt sem minek kell 20 blog oldalt üzemeltetni. Eleve a felnőtt tartalmak miatt sosem lesz kereső optimalizált igazán,felesleges ilyen dologba pénzt feccolni. Azt hogy valakit lejáratunk ország világ előtt nem éppen a leggálánsabb dolog. Bár szerényen kijelentem én is néztem az oldalt, de mélyen elítélem a napiszarhoz hasonló embereket leszégyenítő, megalázó dolgokat, mert életeket is tehet tönkre, és olyan napiszaros jelzők amiket az oldal szerkesztői használnak talán évek múltán sem kopik le a sértett személyről. Végül nem utolsó sorban visszatérek a puruttyához, eljárások vannak a szerkesztő ellen. Akkor miért nem hadja abba? havi 40.000 ft költség+rendőrség keresi…Valahogy én ennyi kockázatot nem vállalnék – írja a Suncik.com
Puruttya bejegyzések a Szexpláza oldalom: A pornós olyanokat tesz pénzért, hogy csak nézünk – Gianluigi Buffon is belépett a szexbotrányos focisták közé – Angelina Jolie arca gecis lett fake pornó – Kábítószerrel álltak bosszút Ökrös Szandrán – Betört és megerőszakolta az alvó kislányt – Főiskolák szépe verseny – faszt állító seggek – Urománia a pisiszex, avagy hugyozd szájba a nőt – Larion Zoé melleit is műtik – A kurvájából csinál kormányfőt a bukott Berlusconi – Erotika és pornó magyar és külföldi ribancokkal – Palácsik bulizik, Damu a pszichiátrián rohad – Pintér Katalin Miss bikini basznivaló segge és pinája – Bódi Sylvi nézetében szimpatikus családapa Répás Lajos – Pornós Verához társulna még pár VV sztár egy ponófilm forgatáson – További cikkek itt.
Puruttya bejegyzés: Lehet az idei lesz a utolsó puruttya buli, ugyanis eljutottam oda, ahova már sok másik blog irigy tulaja szerette volna ha végre eljutok, egészen pontosan oda, ahol a faszom kivan az egésszel. Az amerikai szerver havonta 40,000Ft-ba kerül, miközben a blogból lófasz bevétel nem jön, mivel senki nem akar itt hirdetni. Nem mintha olyan kurvára házalnánk hirdetőket keresve. Csak érdekesség képpen tippeljetek mennyibe kerül a http://cukisag.blog.hu -n hirdetni egy honapra? 200,000Ft. Mennyibe kerül a napiszaron hirdetni egy hónapra? 200,000Ft. Mennyibe kerül a http://praxis.blog.hu/ -n hirdetni egy hónapra? 60,000Ft. (Mondjuk nem is hirdet egyiken se senki) Namost nekünk van több mint 20 blogunk, és lófasz hirdetőnk, úgyhogy épphogy csak nullszaldós a dolog.
Most nem csak a pénzügyekről van szó, félreértés ne essék, de még mielőtt a többire rátérek, hagy írjak egy kicsit erről még. Szóvla van 20 blog, hirdetés nincs, pénz nincs, kiadás van, mondják az okosok, hogy legyen DONATE. Naja… de hogyan? Ha megadok bankszámlát a rendőrök análbavágnak, ha megadok paypalt, az eleve senkinek nincs ebben az elbaszott balkán országban, illetve minden paypalhoztartozik egy bankkártya, aminek van egy tulaja, akit ugyanúgy análba tudnak baszni a rendőrök, mintha bankszámlaszámot írtam volna ki. De még ha ki is írok valamit, ebben az országban senkinek nincs pénze, mindenki sóher, és nem ad pénzt, ha ad pénzt, azt is normális dolgokra, nem egy szennyblogra, úgyhogy ez a donate dolog eleve halálra van ítélve, kizártnak tartom hogy havi 40,000 összejönne adományokból.
Na ennyit a pénzügyekről, jöjjön a többi. Két éve posztolok, ami azért nem kis teljesítmény, főleg, hogy egyes bloggerekkel ellentétben én nem ebből élek. Nekem van munkám, ami mellett idöt szakítok a blogra. Valamikor sikerül többet, valamikor kevesebbet. Az utóbb időben sajnos kevesebbet, emiatt nincsenek saját videók, nameg amiatt, hogy azok a haverok akikkel régen nyomultam, már nincsenek. Mert ki lettek herélve, vagy meghaltak, vagy hasonló dolog történt velük. Egy szó mint száz gecire nincs időm posztolni.
Oké oké, van sok másik szerk majd ők posztolnak. Ez a nap vicce. Most komolyan nézzük már meg, hogy ha az én posztjaimat kivonnánk az egyenletből mi történne? Minden tiszteletem azon néhány, az előző hasonló posztomban felsorolt szerkesztőknek, akik becsületesen posztolnak, de igazából ők maguk nem bírják fenntartani ezt a blogot, főleg nem azon a színvonalon, amit eddig ez a blog próbált felmutatni.
Mert valljuk be, mi vagyunk a legszínvonalasabb szar Magyarországon. Lehet minket szidni, lehet minket utálni, de akkor is ez a blog, vagy ez a blogcsoport a legszívonalasabb Magyarországon, ezt még azok is titkon a szívük legmélyén elismerik, akik a többi hasonló blogot működtetik, és akik idejárnak rendszeresen fikázni (amit egyébként leszarok).
Akik jelentkeznek szerkesztőnek, azok úgy szarok ahogy vannak. Most is egy új szerk ki akarta tenni a Charlie bit me videót. Tudjátok, amikor a kisgyerek megharapja a másik kisgyerek ujját. Igen. Tényleg. Azt a videót akarta kitenni, ráadásul úgy, hogy nem írt mellé semmit, nem adott hozzá semmit, csak maga a videó és kész. na hogy ha ilyen arcok jelentkeznek szerknek, akkor aztán geci sok remény van hogy változik bármi igaz? Naugye.
Jelenleg nem tudom hogyan tovább, nem tudom mi lesz holnap, azt tudom, hogy a faszom kivan. Nem csak a bloggal, mindennel, és mindenkivel. És nem nagyon látom, hogy ez a közeljövőben változna. Most persze lehet kommentelni, megmondani az okosat, mert az mindenkinek kurvára megy, én pedig majd végigolvasom a kommenteket, és rájövök, hogy… inkáabb ezt is hagyjuk, hogy mire.
Holnaptól tehát lehet kevesebb poszt lesz, nem mondom, hogy nem fogok posztolni, de az biztos, hogy többet nem fogok töltelék posztokat kirakni, mert az nem én vagyok. És ha a töltelék posztoktól ugyanúgy csökken a színvonal, ahogy a posztok hiányától, akkor minek is dolgozok? Mármint a blogon.
– Miért van amerikában a szerver?
– Azért mert az oldal ellen jelenleg körülbelül 10 rendőrségi ügy/nyomozás zajlik, mindegyik célja az, hogy az oldalt bezárassák. Azért hagytuk ott a blog.hu -t annó, mert a sorozatos rendőrségi megkeresésekből elegük lett, korlátozták mit posztolhatunk, és mit nem. Ezután egy saját szerverre költöztünk Magyarországon, ahonnan szintén emiatt kellett eljönnünk, ugyanis a rendőrök jöttek volna, és vitték volna el a szervert, hogy belekúrják a dunába. Éppen ezért, még idejében leléptünk a gecibe Amerikába, ahol a magyar hatóságok nem érhetnek el.
– Miért titkoljátok kik vagytok, miért nem lehet bankszámlátok, alapítványotok, cégetek?
– Azért nem lehet egyik sem, mert mint előbb írtam, 10 nyomozás zajlik, mindegyik célja az oldal üzemeltetőjének, főszerkesztőjenek megtalálása, felelősségrevonása, és az oldal bezárása. Amint megadom a bankszámlaszámom, a paypalom, vagy bármit, azonnal a nyomomra lehet akadni, letépni a faszom, és a letépett faszommal megnyomni a szerveren az OFF gombot.
Egyéb válaszok: Adó 1%: Most őszintén… hányan dolgoznak közületek, és hányan adnák oda az adójuk 1%-át, amikor oda kerülne a sor, és ki mennyire van bejelentve? Mert a minimálbér (nulla) 1%-a az szintént nulla.
Támogató SMS: Az smsek nettó árának 50%-át tudnánk megkapni, azaz mondjuk egy 500Ft-os sms nettója az 400Ft, amiből mi kapnánk 200Ft-ot akkor, ha adnánk számlát, amihez egyéni vállalkozónak, vagy cégnek kellene lennünk, és akkor megint megbasznak minket a pandúrok análba.
Paypal: Ha a rendőrök kérik, kiadják az adataidat.
Postafiók és bankszámla: A postafiók bérléshez személyigazolvány kell. És már jönnek is a rendőrök. Könnyű mondani, hogy kell valaki, aki nem puruttyás de bevállalja. Gyakorlatban ilyen ember nincs, mert senki nem szereti azt, amikor rárugják az ajtót hajnalban, házkutatást tartanak nála, és elviszik az összes számítógépét, hogy majd évek alatt meg szakértsék, nem-e nézett róla puruttyát, nem-e lépet be róla mint szerkesztő, mert akkor kínvallatásnak vetik alá, majd belelövik a dunába.
Hajléktalan: Ez városi legenda. Mi próbáltunk már hajléktalanokat rávenni erre arra, soha nem sikerült. Az a filmekben működik, hogy odamész hozzá, és csinálj bankszámlát öreg, a gyakorlatban viszont nem. Kezdve azzal, hogy nincs a legtöbbnek se személyigazolványa, vagy ha van, nincs bejelentett lakcíme, és a bankban elzavarják a gecibe, vagy ha van egy kis esze, lenyúlja ö a pénzt a bankból, vagy a rendőrök zároltatják a számlát, de ha nem, akkor még mindig problémás, ki, és hogyan veszi fel a pénzt a bankszámláról.
Pólókból befolyó pénz: Az a pénz a bulira megy, nem az oldal fenntartására.  Google ads: Visszautasították az oldalt, a tartalom miatt.
Egyéb hirdetések: Hiába láttok sok oldalon hirdetéseket, a legtöbb csak bartel megállapodás, illetve az oldal 14 éves kisgyerek tulaja azt hiszi, hogy majd keres pénzt, kirakja az MMORPG hirdetést, és rájön fél év múlva, hogy 5.37$ gyűlt össze a virtuális számláján mindössze, és a minimum 10$-t még fél év elérni, azaz egy év alatt bejön 2200Ft. Wow!
Látogatottság, hirdetés, stb: Most ezt a blogot napi 25,000 egyedi látogató nézi, az összes blogot együtt kb 65-70,000 egyedi látogató. Mi nem kérünk 200,000 pénzt a hirdetésért, sőt még a negyedét sem.