Nacho Vidal adult pornószínész – 22 cm

Nacho Vidal (eredeti nevén: Ignacio Jorda González) spanyol pornószínész, született 1973 december 30-án, Mataró városban (Barcelona, Spanyolország). Pornó karrierje 1998-ban Rocco Siffredi segítségével kezdődött, ugyanis ő protezsálta be Hollywoodba. Majd 10 éves pályafutása során több mint 1500 pornófilmben szerepelt, sőt 2000 után mint pornófilm rendező és mint producer is tevékenykedett. Érdekesség, hogy mint pornószínész, a legdögösebb nőkkel heteró filmekben szerepelt, mint rendező, transzszexuális és meleg pornót forgatott. Ő magát biszexuálisnak vallja, és vállalja, hogy volt már része homoszexuális kalndokban is.
Belladonna egy 2002-es interjúban az nyilatkozta, hogy Nacho farka volt a legvastagabb, amit ő valaha is kipróbálhatott. Ami – figyelembevéve azt a tényt, hogy Belladonna ez egyik legfoglalkoztatottabb pornószínésznő, aki forgatott már igen jó adottságokkal ellátott pornósztárokkal, mint Peter North, Brandon Iron, Mark Ashley, Rocco Siffredi vagy Billy Glide – igen hízelgő Big Nachóra nézve…
Nacho Vidal speciális ismertetőjele különlegesen nagy pénisze, aminek nem csak a hossza, hanem a még ahhoz képest is feltűnő vastagsága az igazán tiszteletetparancsoló. Sok filmbeli pornószínésző partnere hitelesítette azt a tényt (amiről egyébként a fenti videón bárki meggyőződhet), miszerint napjaink pornójában neki van az egyik legvastagabb farka. Nacho Vidal farka pontosan 21.5 cm hosszú és a kerülete 16.5 cm.

Nacho Vidal Mataróban (Barcelona, Spanyolország) született. Ő még nagyon fiatal volt, mikor a családjával együtt Valenciába költöztek, ahonnan tuldajonképpen a család egy része származott. A család eredetileg jómódú, gazdag volt, de amikor Nacho 14 éves volt, az olajválság következtében elveszítették vagyonukat. Ekkor ő abbahagyta az iskolát és elkezdett dolgozni, hogy segítsen a családjának. Mint fiatal tini, volt egy punk bandája, volt boxoló, majd beállt katonának a Spanyol Légióba, Melilla városában.
Majd 21 évesen egy barcelónai Bagdad nevű ponró klubban lépett fel élő showban. Itt a közönséget brazil barátnőjével, Jazmine társaságában szórakoztatta, aki mellesleg prostituált volt. Aztán egy szép napon – ahogy az már lenni szokott – jött egy nagynevű direktor, hogy felfedezze őt. Na, ő volt José María Ponce, aki bevezette Nacho Vidalt a pornó világába.
Nacho együtt élt a népszerű pornószínésznővel, Belladonnával sok éven át, de sosem házasodtak össze. Viszont 2005 májusában visszavonult a pornográfiától és elvette Franceska Jaimest, kolumbiai modellt. VEttek egy birtokot a spanyol vidéken és ott éltek boldogan, míg meg nem haltak… Így történt volna, ha a mesékben lennénk, de mivel nem ott vagyunk, 6 hét múlva elváltak és Nacho sokunk örömére visszatért a képernyőinkre.