Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak

Elképzelhető, hogy soha többet nem lehet a francia válogatott tagja Franck Ribéry és Karim Benzema. A két játékos ellen vádat emeltek a héten, mert a gyanú szerint szexuális szolgáltatásért fizettek egy tinédzsernek.
A Francia Labdarúgó Szövetséget mától új elnök irányítja, és Fernand Duchaussoy egyik legfontosabb programja, hogy a morálisan romlott válogatottat megtisztítsa. A sportvezetőnek természetesen ehhez kapóra jön a hónapokkal ezelőtt kirobbant, de a napokban felgyorsult prostibotrány, amelybe két klasszis, Franck Ribéry és Karim Benzema is nyakig belekeveredett.
A két focista ellen a héten vádalt emeltek a hatóságok, mert korábban egy kiskorú örömlánnyal, Zahia Deharral létesítettek szexuális kapcsolatot. A törvények szerint ezért akár három év börtönt is kaphatnak. Ugyanakkor a francia válogatott mezétől egy időre biztosan (egyes vélemények szerint örökre…) elbúcsúzhatnak, ugyanis az új elnök elképzelhetetlennek tartja, hogy olyanok viseljék a nemzeti dresszt, akik ellen rendőrségi eljárás zajlik. Ribérynek amúgy is van már a rovásán, elvégre ő volt az, aki a katasztrofálisra sikeredett világbajnokság alatt sztrájkot szervezett a csapaton belül.
Ami pedig a rendőrségi nyomozást illeti: az már kiderült, hogy a labdarúgók olyan, a párizsi éjszakai életben ismert stricivel álltak kapcsolatban, akinek specialitása volt a fiatalkorú prostituáltak beszerzése, és kiközvetítése a tehetős ügyfelek részére. A Bayern-szélső Ribéry egyébként elismerte az intim viszonyt, de azt nem, hogy tudta volna, a lány még nincs 18 éves. Ellenben Benzema mindent tagad. Ügyvédje szerint a Real Madrid csatára nem feküdt le Zahiával.
További cikkek a témában:  Kiskorút lány dugott pénzért a futballsztár – Ribéry kislányos botránya ellenére is népszerű – Szexbotrány után megbocsát Ribery neje – A kétgyermekes Ribéry kéjvágyból látogatta, a marokkói származású szőke kebelcsoda Zahia Dehart.