Maya Gold pornó videó

[Videók] További Maya Gold pornóvideók – Maya Gold szereti a csigákat, a csokit, ha az a sorsról szól és az örökké tartó párkapcsolatot. És erről könyvet is írt.
Maya Gold pornószínésznő két év filmezés, díjak, hírnév, utazások és kalandok után 2004-ben visszavonult a pornó világából. A huszonöt éves lány közel kétszáz filmben szerepelt, a pornóban kevésbé otthonosan mozgó olvasó a Való Világ villájából ismerheti. Az egyhetes villalakás után Mayáról sok mindent olvashattunk, hallhattunk. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem fél a pókoktól, hogy afrikai óriás csigákat tart, hogy remekül készíti a tárkonyos pulykaragulevest, hogy nem tud haragot tartani, viszont bosszantják a részegek és fél a forró olajtól.
A csoki, a sors és a bungee jumping: “Jó ez az élet, csak tudni kell édesíteni. A cukrosdoboz kulcsát a zsebedben találod. Úgy érzem kezdek komolyodni, mert egyre kevesebb csokit eszem, persze ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném jobban az édességet, mint eddig!” Ezzel az idézettel fogadja a látogatókat Maya Gold honlapján. Hogyan született ez az néhány sor? “Sokéves gyötrelem után fogalmazódott meg bennem, amikor rá kellett jönnöm, nemcsak keserűségről szól az élet, hanem az édességről is.” – meséli a lány. A szavak azt jelképezik, hogy magad alakítod a sorsodat. Ahhoz, hogy az ember kezébe vegye az irányítást, célokra is szüksége van. “Vannak dolgok, amiket mindenképpen szeretnék végrehajtani. Van egyhónapos, egyéves, ötéves és tizenötéves célkitűzésem is. De úgy vagyok vele, hogy amit ma megtehetek, azt nem halasztom holnapra.” Legyen az a bungee jumping, vagy a búvárkodás. Hogy mik a hosszútávú célok? Gyerekek és egy ház.
Krumpliföld és reflektorfény: Maya önéletrajzi könyvében őszintén beszél gyerekkoráról, szerelmeiről, pornókarrierjéről. Hogy fontosnak tartje-e, hogy mit gondolnak róla mások? “Bizonyos szempontból igen, bár ez emberfüggő. Megvannak azok az emberek, akiknek adok a véményére.” A titkokat megtartott, részleges önfeltárás, arról szól, hogy az emberek betekintést nyerhessenek a színfalak mögé, hogy lássák, megismerjék milyen ember valójában Maya Gold.

2 thoughts on “Maya Gold pornó videó

Vélemény, hozzászólás?