Eva Varholíková Rezesová – a piás és drogos celebnő

Milliomos szlovák celeb vezette azt a luxus BMW-t, ami miatt tegnap előtt hárman bennégtek egy kocsiban az M3-ason, Budapesttől nem messze. A 35 éves nő az egyik leggazdagabb, multimilliomos szlovák családból származik, az apja korábban miniszter volt. Az illető gyakran szerepelt a helyi bulvárlapokban, leginkább magánéleti botrányai miatt.

Részeg volt, amikor hátulról belerohant a magyar kocsiba. Dr. Koltai Zsuzsanna ügyvéd szerint szinte biztos, hogy előzetesbe veszik a gázolót, aki 5-10 évig terjedő büntetést kaphat, amit azonban a szlovák állam a honosítás során enyhíthet.
Eva Varholíková Rezesová a nagy csöcsvillantó celeb óvadék ellenében, szabadlábon akar védekezni, aki egy BMW terepjárójával ittasan a halálba küldött három embert az M3-as autópálya 44-es kilométerénél, a bagi lehajtónál.

A szlovák exminiszter lánya a karambol idején ittas volt. Édesanyja által kiadott közleménye szerint mélységesen sajnálja a történteket, és vállalja a felelősséget a balesetért. Az őrizetben lévő asszony a helyszínen sokkot kapott, és annak ellenére, hogy felborult terepjárójának szélvédőjén ki tudott mászni az autóból, nem volt képes segíteni a Fiat Puntóban rekedt embereknek. Gyakorlatilag végignézte, ahogy az autójukban elevenen megégnek… A teljes cikket itt olvashatod el.