Czeglédi Edit pinája és Nomi Fernandes segge

Svájci kebelbarátnőjével domborít a nyuszis magazin pénteken megjelenő számában Czeglédi Edit, a modellről ugyanis a playmate Nomi Fernandesszel készített szexi fotókat Nánási Pál. A fotósorozat akár egy szexaranylövésnek is beillene, hiszen a csillogó aranyba öltöztetett lányok minden bizonnyal számos férfiolvasónál ki fogják verni a biztosítékot.
Már háromszor voltam Playboy-címlaplány, de örültem, hogy most kipróbálhatom magam Czeglédi Edittel a magyar változat oldalain. Los Angelesben élek, és éppen most készítjük a saját realityshow-mat The Babes címmel. Imádom a Playboyt, imádom az aranyat, de a gyémántokat egy kicsit jobban – mosolygott a szexi Nomi, aki rendkívül élvezte a fotózást a fantasztikus kebelbarátnőjével.
– Az arannyal kapcsolatban a nap és a napfény jut eszembe. Meleg szín, amely a minőséget és a gazdagságot hordozza. Svájci barátnőmmel, Nomival egy ideje már terveztünk egy közös aktfotózást. Örülök, hogy az őrangyalom segített, hogy létrejöhessen – árulta el Edit a Blikknek.
Czeglédi Edit – Nekünk megvolt! Edit igazi bevállalós szőke. Sokat látott és ha kell, sokat is mutat az ágyban. Imádja a szexet, de van egy rossz hírünk: lekéstél róla. A barátja kedvéért ugyanis feladta a sztriptízt: már csak modellkedést vállal – írja a Propeller.hu

Vélemény, hozzászólás?