Bencsik Tamara pinára vetkőzött a Playboynak

Bencsik Tamarának már nemcsak a hangjában lehet gyönyörködni, hanem a testében is. A Megasztár negyedik szériájának sztárja ledobta a ruháit és ledéren pózol a Playboyban. Az egykori megasztárost már 2008-ban felkérték egy erotikus fotózásra, ám akkor még nem állt készen a feladatra.
– Szörnyen gátlásos voltam, még a strandon is takargattam magam. Úgy érzem, most elég jól nézek ki ahhoz, hogy intim képek készüljenek rólam. Persze sok mindent megtettem azért, hogy ilyen alakom legyen a képeken, hónapok óta keményed edzek, és hat kilót is fogytam – árulta el Tamara. A marokkói fürdőben készült fotók a családnak és Tamara barátjának, Ádámnak is nagyon tetszenek.
– Először ellenezte anyukám a dolgot, ám a párom is támogatott, úgyhogy nem volt nehéz meggyőzni. A fiatal tehetség önbizalmának nagyon jót tett a fotózás, hiszen profikkal volt körülvéve. Nánási Pál készítette a művészi képeket, és az egész meztelenkedés csak az első tíz percben volt kínos, utána belejöttem, és el is felejtettem, hogy nincs rajtam ruha. A legbizarrabb szituáció az volt, amikor Pali azt kérte, csurgassam végig a forró viaszt a hasamon! – nyilatkozta Tamara, aki a fotókon mindent megmutat.

bencsik_tamara_pinara_meztelen

Tamara 1987-ben Szerbiában, azon belül is Szabadkán született. Nem kellett sokat várnia ahhoz, hogy a zene magával ragadja, ugyanis 12 éves kora óta énekel. A középiskolás évei alatt sem hagyta el ezt az irányvonalat, hiszen zenei oktatási intézménybe járt. Az érettségi után sem felejtkezett el a dalolásról, tudását autodidakta módon fejlesztette tovább. Első zenekari élményét 13 éves korában élte át, amikor is csatlakozott a Hangulat együtteshez, ám ez a kapcsolat nem volt hosszú életű, ugyanis csak másfél évig tartott.
Később számos fesztiválon is énekelt a Vajdaságban, mint szólóénekes, ahol szép sikereket ért el a közönség körében.
Az áttörés 2006-ban érkezett el énekesei pályáján, amikor is részt vett a Balkán Express énekes válogatásán barátnőjével. A zenekar egyébként olyan kritériumokat adott a leendő énekeseinek, hogy tudjanak mind szerbül, mind pedig magyarul dalolni. A lányok jöttek, láttak, énekeltek és győztek, azaz mind a ketten az együttes tagjai lettek.
Tamara pedig gondolt egy nagyon 2008-ban, és jelentkezett a népszerű tehetségkutató, a Megasztár 4 versenyzői közé, és produkcióival igyekezett minél jobban elkápráztatni az Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Mester Tamás alkotta zsűrit. Ami olyannyira jól sikerült neki, hogy egészen a 15-ös, végső keretbe bekerült, és szombat estétől már közönség előtt, élő adásban mutathatja meg mindazt, amit a természet adott neki: a csodás hangot, és a profi előadói stílust.
[BabesVideók] Bencsik Tamara vetkőzés videók itt