Aktmodell 8

Akmodell válogatás és verseny videó. Kattints és nézd! Akmodell 7. rész – 6. rész – 5. rész –  4. rész3. rész2. rész 1. rész   
Vasi lány lett a Cool TV Aktmodell című vetélkedőjének győztese. Szatmári Bea eddig Ausztriába járt át takarítani, mostantól modellkedni szeretne. Autó és külföldi nyaralás várja, és az egyik férfimagazin címlapján is pózolhat majd.
A Cool TV-n nyolc héten át futott az Aktmodell című produkció, melyben 150 lány közül válogatta ki a zsűri – Égerházy Zsanett, Hajas László, Jáksó László, Horváth Éva, Jókuti András – azt a tizenkettőt, akik végül a kamera előtt harcba szállhattak az értékes nyereményekért.
Szatmári Bea nem titkolja, szülei kezdetben féltették, nem örültek neki, hogy elindult, de így utólag már nem bánják a dolgot. A forgatást az első perctől kezdve élvezte, lámpalázat csak az okozott, amikor kamera előtt kellett beszélnie.
Az ausztriai munkával még nem hagyott fel, de nem érzi életcéljának a takarítást. Modellkedni szeretne, amennyiben kap rá lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?