VV Szandika szexpárbajra hívja VV Verát

Hmmm mi lehetne jobb látvány, mint látni egyelegni ezt a két büdös kurvát a szinpadon. Már alig várom, hogy Verát kibasszák a villából, és megnézhessem a párbajt. A ValóVilág negyedik szériájának nagyszájú szőkesége szép ívű karriert épített a valóságshow után: Sandra Celebry néven erotikus show-kban kamatoztatja plasztikai műtétekkel felturbózott testi adottságait.
 Ezeken a műsorokon beleül egy műfaszba, és úgy próbál csinálni mintha élvezné.  
Társasága a hazai pornóvilág krémje, Judy Nero, Miss Iron, Mya ­Diamond, Susan Pearl és Tera Bond és mások. A 007-es ügynök nevét viselő pornószínésznővel közös műsoruk is van, Szandika a Bondra erősített műpénisszel végez szabadon választott, atletikus elemekkel nehezített gyakorlatokat. A teljes cikk a Tagi szexhírek oldalon itt található.
Szandika és Vera cikkek: Szandika, Lőrincz Alexandra beleül a faszba cikk és videó - Szexiparban dolgoznak a magyar pornósztárok - Kurválkodik Szandika egy bárban - Vera szexuálisan zaklatja Attilát VV Vera pornóvideó - VV Verára tízmilliós pornós munka vár kint - VV Vera pornó. További celeb, szex, pornó hírek: Alács Veronika plázacica brutális dildóval - Ryan Giggs focista a saját öccse feleségét is kurogatta - Bixip.com videómegosztó szexvideó ajánló - Pantinchin Edina 2012 szexi képei és erotikus videói a fotózásról - Larion Zoé lett 2011-ben a Blikk szépe.