KépKépKépKépKép

Archív: Győzike beleőrül, ha felesége pucéron mutogatja magát! A tangaszaggató Gáspár Győző felesége, Bea asszony eddig még nem állt kötélnek, habár már kapott ajánlatot fotózásra férfi magazintól – Döntését a család nagyban befolyásolja. Az interneten terjed egy home pornó videója, amiről tagadja hogy ő lenne rajta. A Playboy nemrég megkereste Győzike feleségét, Beát, hogy felkérje, legyen a június számuk címlaplánya. Korábban Beát szigorúan csak férje láthatta (fél)meztelenül – Ezúttal neki és a családnak is lesz beleszólása Bea döntésébe. Nemcsak a Gáspár család férfitagjai hányják-vetik meg a kérdést, de attól is tartani lehet, hogy Győzi feleségét megszólják majd a környéken, ha vállalja az erotikus képeket.
Feléjük ugyanis egész más az emberek felfogása. Gáspár Győző és Bea két gyermek szülei, Evelyn tizenkét- a kis Virág pedig csak négyéves. Bea asszony nemcsak a helyiek véleményétől tarthat, hanem attól is, lányai és azok osztálytársai mit szólnak majd a meztelen pózoláshoz?
Bea asszony tehát törheti a fejét – A felkérés hízelgő és természetesen pénzben sem rossz, de vajon megéri? Bea így vallott a Blikknek érzéseiről: “Amióta Győzivel összeházasodtunk, nem látott engem más meztelenül. Ő az első és egyetlen férfi, aki minden porcikámat ismeri. Nagyon megtisztelő a felkérés, és minden nőnek ez az álma, de nekem van egy családom, vannak szüleim, millió ismerősöm, így, ha döntök, őket sem hagyhatom figyelmen kívül.”
Gáspár Győző hangjában már kevésbé érezni a bizonytalanságot: ő kereken kijelentette, beleőrül, ha Bea meztelenen mutogatja magát. Győzike kikelt magából a hír hallatán: “Majd pont egy roma csajnak kell a testét mutogatnia! Az sem érdekel, mennyi pénzt kap érte, én odaadom neki a dupláját, csak maradjon otthon és főzzön. Két gyereket nevel, gondoljon arra is, hogy mit szólnak hozzá más szülők!”
Bea apósa még ennél is határozottabb. Kijelentette: a családjukban nem divat a meztelenkedés, és azt reméli, ezt Bea is tiszteletben tartja. Sőt, hozzátette: ha Bea ezt nem így gondolja, és szégyenbe hozza a családot, fel is út, le is út!
Bea asszonyban jogosan merül fel a kérdés: mit is tegyen. Hiszen egyrészről újra megmutathatná, hogy maga is képes a pénzkeresésre, másrészt azonban nem valószínű, hogy megkockáztatja, hogy az egész családot magára haragítsa.
A Playboy főszerkesztője, Radnai Péter reménykedik benne, hogy mégiscsak láthatják a címlapon Beát az olvasók.
- Már sokszor megfordult a fejünkben, hogy Bea asszonyt jó lenne lapunk hasábjain viszontlátni. Körülbelül két héttel ezelőtt tettünk neki egy ajánlatot – erősítette meg a főszerkesztő. – Kért, és kapott tőlünk egy pár nap gondolkodási időt, hiszen az ő életéhez ez nem feltétlenül passzol. Arról azonban nem árultak el semmit, hogy mennyit is ajánlottak Győzike feleségének a csábos fotókért – De úgy hírlik, a Gáspár család még másfél millió forintért sem valószínű, hogy “odaadná” Beát.
[Babes]

3 Comments

  1. Szexpláza: Erotikus hírektől a kemény pornóig! » Blog Archive » Csisztu Zsuzsa vetkőzik, Bea asszony meztelen says:

    [...] videó, voksán virág meztelen képek, punci, csisztu zsuzsa vetkőzik, bea asszony meztelenül, bea asszony, xmozi.com, gáspár bea, gáspár győző, csisztu videoja, peller mariann, celeb pina, voksán [...]

  2. Szexpláza: Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Indul a Gáspár Győző show says:

    [...] életüket, majomkodásukat megint. Győzi már azt sem tudta mit hazudozzon, Gáspár Bea meg pucérkodott, de itt az új munka az RTL-nél: Terminátorként semmisíti meg férjét Gáspár Bea a [...]

  3. Indul a show: Gáspár Bea szétlőtte a nappalit és Győzit | Hírbank indiszkrét provokáció says:

    [...] majomkodásukat megint. Győzi már azt sem tudta mit hazudozzon, felesége Gáspár Bea meg a pináját mutogatta, de itt az új munka:  Terminátorként semmisíti meg férjét Gáspár Bea a hamarosan induló [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.