[Videók] További Maya Gold pornóvideók – Maya Gold szereti a csigákat, a csokit, ha az a sorsról szól és az örökké tartó párkapcsolatot. És erről könyvet is írt.
Maya Gold pornószínésznő két év filmezés, díjak, hírnév, utazások és kalandok után 2004-ben visszavonult a pornó világából. A huszonöt éves lány közel kétszáz filmben szerepelt, a pornóban kevésbé otthonosan mozgó olvasó a Való Világ villájából ismerheti. Az egyhetes villalakás után Mayáról sok mindent olvashattunk, hallhattunk. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem fél a pókoktól, hogy afrikai óriás csigákat tart, hogy remekül készíti a tárkonyos pulykaragulevest, hogy nem tud haragot tartani, viszont bosszantják a részegek és fél a forró olajtól.
A csoki, a sors és a bungee jumping: “Jó ez az élet, csak tudni kell édesíteni. A cukrosdoboz kulcsát a zsebedben találod. Úgy érzem kezdek komolyodni, mert egyre kevesebb csokit eszem, persze ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném jobban az édességet, mint eddig!” Ezzel az idézettel fogadja a látogatókat Maya Gold honlapján. Hogyan született ez az néhány sor? “Sokéves gyötrelem után fogalmazódott meg bennem, amikor rá kellett jönnöm, nemcsak keserűségről szól az élet, hanem az édességről is.” – meséli a lány. A szavak azt jelképezik, hogy magad alakítod a sorsodat. Ahhoz, hogy az ember kezébe vegye az irányítást, célokra is szüksége van. “Vannak dolgok, amiket mindenképpen szeretnék végrehajtani. Van egyhónapos, egyéves, ötéves és tizenötéves célkitűzésem is. De úgy vagyok vele, hogy amit ma megtehetek, azt nem halasztom holnapra.” Legyen az a bungee jumping, vagy a búvárkodás. Hogy mik a hosszútávú célok? Gyerekek és egy ház.
Krumpliföld és reflektorfény: Maya önéletrajzi könyvében őszintén beszél gyerekkoráról, szerelmeiről, pornókarrierjéről. Hogy fontosnak tartje-e, hogy mit gondolnak róla mások? “Bizonyos szempontból igen, bár ez emberfüggő. Megvannak azok az emberek, akiknek adok a véményére.” A titkokat megtartott, részleges önfeltárás, arról szól, hogy az emberek betekintést nyerhessenek a színfalak mögé, hogy lássák, megismerjék milyen ember valójában Maya Gold.

2 Comments

  1. Maya Gold az Erotika Expón | Olimpiq.com szex innováció says:

    [...] Két erotika kiállítás is volt a hónapban. Maya Gold büszke volt rá, hogy több ezren voltak kíváncsiak az Erotika Expo-ra. Hamarosan bezárja kapuit a Hungexpo F pavilonjában megrendezésre került Budapesti Erotika Expo és Vásár, amelyre idén több ezer ember látogatott ki. Az érdeklődőket gyönyörű lányok, színvonalas műsorok, rengeteg kiállító és rengeteg forró kaland várta. A szervezők a nagy sikerre való tekintettel megígérték: jövőre is együtt erotikázhatunk! – Most először állhattam a színpadon műsorvezetőként. Nagyon élveztem a feladatot, főleg, hogy ennyi ember előtt mutathattam meg, hogy mit tudok. A közönség nagyon játékos volt, és a fellépők is oldott hangulatban mutatták be műsoraikat – mondta el Maya Gold, az Erotika Expo háziasszonya. A rendezvény három napja alatt neves magyar és külföldi sztárok adták egymásnak a kilincset, míg három színpadon folyamatos programok várták a fülledt erotika kedvelőit. A programokra több ezer ember volt kíváncsi, akik elégedetten távoztak a hazai erotika húszéves jubileuma alkalmából megrendezésre került rendezvényről. – Köszönjük, hogy mindenki hozott magával még egy embert – teszi hozzá Maya Gold. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők ígéretet tettek arra, hogy az erotika kedvelőinek jövőre is elhozzák kedvenc rendezvényüket, az Erotika Expo-t! Maya Gold, a híres pornószínésznő 1981. augusztus 11-én született. Becenevét gyermekkorában kapta még, hiszen mindenki Mayának szólította. A Gold pedig nem más, mint családnevének angol fordítása. Első igazi pornófilmben játszott szerepe pont egy leszbikus karakter volt, ugyanis egy hölggyel kellett szeretkeznie. Régi nagy álma, hogy énekesnőként is megmutathassa magát, illetve tehetségét. Az egyik kedvenc általa készített filmje a Bujaság kertje. Maya Gold néger fasszal – Maya Gold, Michelle Wild és Sandra Iron videó – Maya Gold anal – Maya Gold pornó videó [...]

  2. Maya Gold újra rivaldafényben | Szex.be says:

    [...] – Maya Gold, Michelle Wild és Sandra Iron videó – Maya Gold anal – Maya Gold pornó videó – Szexvideók a Bixip videómegosztón Categories: Magyar lányok, Pornó, Szex Tags: [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.