Remélem olyan nőkhöz is eljut a z írásom akik érintettek a pornó szaknyelvben squirt néven futó képességben. Merthogy jómagam évek óta, elég ritkán, de bizonyos időközönként próbálok mélyre ásni a témában. Ami elsősorban persze pusztán filmek bámulását jelenti, de legalább próbálkozom. Tudomásom szerint elvileg minden nő képes lenne rá, és most éppen határozottan dolgozom rajta, hogy megfejtsem, mit kell tennem ahhoz, hogy én is spriccelve élvezzek el.
Azt is tudni vélem, hogy hüvelyi orgazmus előny ezesetben, ami nekem nincs, majdnem sosem volt, de magammal tényleg sosem. Ha csak farok kéne hozzá, mondhatnám, hogy ott a vibrátor, de azzal sem megy. A heves próbálkozásaim során odáig már eljutottam, hogy új pontot fedeztem fel, ami által sokkal intenzívebb orgazmust élek át, mint amúgy a csiklómmal. Ez kb. úgy érhető el, hogy nem hatolok a hüvelybe, de a bejárata körül lévő kisajkakat izgatom, leginkább oldalirányba, és bár az ujjaimat egymás mellé szorítva, a csiklómat nem érem velük, de ezzel az oldalirányú mozgással meglepően intenzív az elélvezés, egészen átszoktam erre.
A Szexpláza oldalon hirdetések elhelyezése szexplaza@yahoo.com - Reklám:
intim_center_szexshop
Szexshop Budapest, Intim Center üzlet és online webshop! Üzleti vásárlás azonnal itt!
Maga a mozdulat mindig is tetszett a filmeken, a spriccelő lányokra is jellemző, de nekem olyan formában tetszett meg, amikor a férfi behatolás előtt csak hozzá veri a farkát a nő pinájához, egészen rányomja és mintha “csapkodná”. Hát, valami ilyesmit teszek én az ujjaimmal, ami talán külön izgatja az agyam, mert az efféle farokverést látva mindig nagyon begerjedtem.
De spricc továbbra sincs… és tanácstalan vagyok, úgyhogy aki képes rá, az legyen oly kedves és keressen a nemtudomholtalálható emailcímen.
Köszönjük. És nem azért, mert pénisz, ezesetben geci irigy lennék, amiért engem vonz ez a dolog, az a nők arca és féktelen sikítása, amit spriccelés közben nem tudnak elfojtani, az orgazmusuk feltételezett intenzitását irigylem, akkorát akarok élvezni, hogy “bepisiljek” tőle!

2 Comments

 1. Johni22 says:

  Kedves probálkozó.
  Én ugyan fiú vagyok de hátha tudok segiteni.
  Én nállam már töbször is élte át ezt lány. Nem tudom bisztosra hogy az volt-e az mert szerintem ez minden lánynál más és más, Én úgy szoktam csinálni hogy egy jó kiadós nyalás után elkezdem eggy ujja ujjazni és mikor már nagyon mocorog kicsit lefogom a hasa aljánál és ott nyengéden nyomom és elkezd belül neki keményedni egy kb dionyi dolog
  (G pont)
  és utánna csak azt a pontot enyhén kampó alakba forditott ujjal elkezdem nagyon nagyon gyorsan nyomkodni de nem túl erősen és hát szinte mindig mehetek is törölközöért.
  A filmek kezdetbeli töbségén azt vettem észre hogy kamu és csak bepisil a csaj ügyesen időzitve de van egy aki bisztos hogy nem kamuzik de sajnos nem jut eszembe a neve de majd ha ugy alakul akkor e-mailban elkűldöm az oldalt.
  A legfontosabb az hogy menny el szex vagy maszti elött pisilni hogy bisztos ne azért jöjjön rád mert nem voltál és utánna jöhet a nagy terpesz XD.
  Mi erre úgy jöttünk rá hogy mindig mondta hogy lassitsak vagy áljak meg. Egyszer fogtam és még jobban megdugtam és láss csodát elkezdett remegni meg spriccelt mint az örült és sikitott is.
  Az arcát ugyan nem láttam mert hátulrol csináltuk.
  Remélem segitettem valamelyest. Ha még többet vagy esetleg bármi mást szeretnél irjál nekem e-malt.

 2. Tanulható a női spriccelős orgazmus - Szexpláza says:

  [...] Vannak olyan nők, akik sok esetben spriccelnek ujjazás, esetleg normál aktus közben, vagy legalábbis csorog belőlük valami – a mennyiség minden esetben változó. A kéjnedvet a húgycső jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, amik a hüvely elülső falán találhatók. Ez a rész csak akkor tapintható ki, ha a nő izgalmi állapotban van. A G-pont izgatásakor a mirigyek váladékkal telnek meg, egyéntől függ az is, milyen a szaga, állaga és íze. A kicsapódás előtt a legtöbben vizelési ingert éreznek, és a tévhittel szemben az ürülés nem mindig jelenti az orgazmust. A magától távozó anyagról sokan hiszik, hogy vizelet ( éppen ezért szégyenérzetük is támad, ha ilyen szituba kerülnek és kerülik ezeket a helyzeteket ), pedig élvezetes szex közben szinte lehetetlen bepisilni, mert orgazmus közben az összeránduló izmok majdnem, hogy teljesen elzárják a húgyhólyagot. A technika elsajátítása egyébként nem könnyű feladat, de kellő türelemmel és kitartással állítólag bármelyik nőnél elérhető a spriccelés. Minél tovább tart az izgatás, annál könnyebb kitapintani a mirigyeket, és annál több anyagot fog a húgycső kilövellni. A hölgyemény vegyen fel kényelmes pozíciót ( legjobb háton fekve, felhúzott térdekkel ), majd síkosított ujjakkkal először finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülső falán található kitülemkedést. Mint már írtuk, a mirigyek kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nő megfelelő izgalmi állapotba kerül. Innentől kezdve szabad a pálya, a legtöbb esetben nem is kell a finomkodás, a ritmus viszont annál inkább. Természetesen most sem marad el a videós bemutató, az első felvételen magát a technikát mutatja be bátor puncivitézünk, aminek szolid spricc az eredménye, és nem hagyhattuk ki a squirt pornós nagykövet asszonyát, Cythereát sem, aki azt személteti, hogy miként lődöz egy vérprofi. További cikkek a témában: Videó a kézzel történő squirt élveztetésről – SM spriccelős élvezés - Tények és tévhitek a női ejakulációról - Lankadt pöcs és megjátszott squirt az Erotika kiállításon -Rendezői képek a Squirt pornófilm forgatásán - Szexpláza Squirt pornófilm forgatás rendezői képek - Squirt sztori, elspricceltem a gyönyörtől - Squirting Cytherea Deep in Cream - A női ejakuláció az orgazmus szökőkútja - A női magömlés és a G-pont izgatása - Spriccelő lány tapasztalata [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.