Ciccolina OnlineChickipedia

Argentin férjet keres Cicciolina, azaz Staller Ilona, a magyar születésű egykori olasz pornócsillag – A jelenleg a dél-amerikai országban tartózkodó, karrierjét a helyi Tánc egy álomért című tv-műsorban prolongálni próbáló “szexciklon” a helyi médiában úgy nyilatkozott, hogy egy argentin “cicciolinóra” (férfi husikára) vágyik.
Argentin férjet keres Cicciolina, azaz Staller Ilona, a magyar születésű egykori olasz pornócsillag. A jelenleg a dél-amerikai országban tartózkodó, karrierjét a helyi Tánc egy álomért (Baliando por un sueno) című tv-műsorban prolongálni próbáló “szexciklon” a helyi médiában úgy nyilatkozott, hogy egy argentin “cicciolinóra” (férfi husikára) vágyik.

“Egy tökéletes, szelíd, nem erőszakos férfi kell, aki barát és testvér egyszerre. A pénz nem számít” – mondta Ilona, emlékeztetve arra, hogy “volt egy gazdag férje, de elhagyta”, utalva Jeff Koons amerikai avantgárd szobrászművészre.

Ugyanakkor nagy lelkesedéssel beszélt arról a szeretetről és tiszteletről, amely az argentinok részéről árad feléje. Cicciolina, aki fénykorában, az 1980-as években 600 ezer pornóvideót adott el produkcióival (nem is beszélve a milliós példányszámban elkelt fotóregényekről), leszögezte: nem tér vissza e mesterségéhez és “mítosznak” nevezte azokat a híreszteléseket, mely szerint állatokkal is volt nemi aktusa. Valamennyi szexuális fantáziám beteljesült: azoknak a háziasszonyoknak vannak problémáik, akik szűzen mentek férjhez és egy bizonyos kor után rájönnek, hogy nem ismerik a szexualitás minden lehetőségét” - hangsúlyozta.

Cicciolina a múlt héten lépett a kamerák elé a Tánc egy álomért versenyében, de alacsony pontszámot ért el. Ennek ellenére, mondta, folytatni kívánja, még ha nem is nyer, mert olyan tapasztalatot szerez vele, ami jókedvre deríti.

Az 57 éves Staller Ilona az 1970-es évek elején emigrált Olaszországba, ahol kezdetben a filmiparban is próbálkozott. Forgatott Alberto Lattuadával, sőt, szerepelt Jancsó Miklós Itáliában készült Magánbűnök és közerkölcsök című filmjében is.

1987-ben parlamenti képviselővé választották Olaszországban a Radikális Párt színeiben, és nála több szavazatot a párt jelöltjei közül csak az alapító Marco Pannella kapott.

A 90-as években pályatársnőjével, a később gyanús körülmények között elhunyt Moana Pozzival megalakította a Szerelem Pártját, de ezzel korántsem érte el a várt közéleti sikert. 2002-ben jelöltetni akarta magát a magyarországi parlamenti választásokon is, de próbálkozása kudarcot vallott.
További Cicciolona linkek: Cicciolina szex, bulvár, pornó: Avenue Q  Cicciolinán röhögnek majd az olaszok? - Cicciolina döbbenetes titkok: AIDS, leszbikus szex - Cicciolina (Staller Ilona): A pornószakmának becsülete volt! - Cicciolina állatszexes múltja - Cicciolina Staller Ilona fiatalon

3 Comments

  1. Brooke Shields gyerekkori meztelen fotója kiállításon | www.Szuzek.com says:

    [...] pornószakmában ismert magyar Cicciolina szopós szobra mellett, különteremben látható Brooke Shields meztelen [...]

  2. Brooke Shields gyerekkori aktfotója | Olimpiq.com szex innováció says:

    [...] pornószakmában ismert magyar Cicciolina szopós szobra mellett, különteremben látható Brooke Shields meztelen [...]

  3. Kiállították a szexelő Cicciolinát | Hírbank indiszkréció says:

    [...] A szervezők kiállították Brooke Shields tíz éves kori meztelen fotóit, de helyet kapott Cicciolina is exférjével, Jeff Koons-szal egy szobor és egy fotó formájában szeretkezés közben. [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.